V kolech bych to nehledal. Jak zacal bodovy system, tek se to tu probiralo a ja jsem si kontroloval obvody vsech povolenych kombinaci z velkeho TP. Nejvetsi odchylka byla cca 2,5%.zirafak píše:Dost velky vplyv na presnost tachometra ma velkost kolíes,tak skus napisat,ake mas disky a pneumatiky.Potom sa da posudit,ci je to ok,alebo nie.Pitello píše:Ahoj focusaci. Jazdim s FoFo uz viac nez rok a trapi ma jedna vec co sa tyka rucicky tachometra. Zda sa mi, ze ukazuje cca o 8-9km/h viac. Myslite, ze je to ok alebo to nie je standardne?! Viem, ze aj v ostatnych autach su tachometre "predimenzovane" ale mam skusenost tak cca 5km/h. Aku mate skusenost s FoFo? Diky ...
Mi ukazuje asi o 5 km vice a nezalezi na rychlosti, rozdil je konstantni, protoze posunuti je digitalni a ne analogove.

Rozdil podle prijezdovych radaru do mest a podle GPS mam shodny.

Jinak mě taky asi čeká výměna čidla tachometru. Dělá to úplně přesně to, co tu bylo pospáno. Jen by mě zajímalo, jestli by se to mohlo vztahovat na "skrytou závadu", kterou by u autobazaru, kde jsem to kupoval, měli na vlastní náklady odstranit. Kupoval jsem u Auto Esa.
 Jinak mě taky asi čeká výměna čidla tachometru. Dělá to úplně přesně to, co tu bylo pospáno. Jen by mě zajímalo, jestli by se to mohlo vztahovat na "skrytou závadu", kterou by u autobazaru, kde jsem to kupoval, měli na vlastní náklady odstranit. Kupoval jsem u Auto Esa.