Otáčky a nasledne chcipani motoru
-
- Nováček
Otáčky a nasledne chcipani motoru
Ahoj poradte mi prosim vas nekdo ted sem si nedavno koupil FF1, a odpojil jsem baterku a zase ji zapojil a začal mi kravnout po zahrati motoru mi auto ukazuje hrozne nizky otacky a kolisa v nich, kolikrat mi v nich chcipne, vzdy na neutralu pri rychlosti to nedela ale otravuje kdyz clovek vyradi na krizovatce a chcipne mu to!
Pri podrobnym skontrolavani jsem zjistil ze sem jezdil na modry klic asi v nem je taky immo jinak bych nenatocil (na červeny klic nenatocim jen se rozvsviti budiky) ale original z tech trech klicu je jen zelenej ma na sobe logo ford tak doufam ze je original zkusil jsem znovu odpojit a zapojit baterku a zkusim ted jezdit na ten origo zelenej nemohl jsem treba odpravit immo ? nebo nevite nekdo v cem muze bejt problém dekuji za kazdou radu.

Ford Focus 1.6 16V 74Kw 100PS r.v. 1999 hatchback
- miki21
- Test driver
Re: Otáčky a nasledne chcipani motoru
Po odpojení baterky dojde k vymazání paměti řídící jednotky a tím k smazání adaptací. Jednotce pak nějaký čas trvá, než si nové adaptace vytvoří. Pokud se tak po nějaké době nestane, tak je problém někde jinde a jmenuje se VOLNOBĚH , o tom je tu psáno už hodně.
S klíčema to nebude mít žádnou souvislost. V klíči je čip a ten buď mluví s řídicí jednotkou ( nastartuješ), nebo ne. Klíče se dají naprogramovat - http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... %AD%C4%8De
Dále by nebylo špatné dopsat si do podpisu typ auta, r.v. a motorizaci.
S klíčema to nebude mít žádnou souvislost. V klíči je čip a ten buď mluví s řídicí jednotkou ( nastartuješ), nebo ne. Klíče se dají naprogramovat - http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... %AD%C4%8De
Dále by nebylo špatné dopsat si do podpisu typ auta, r.v. a motorizaci.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
Re: Otáčky a nasledne chcipani motoru
dík no ja mam Ford Focus 1.6 16V 74Kw r.v. 1999, no to me napadlo uz taky dneska jsem se snazil trochu na to prijit a stava se mi ze kdyz z lehka pridam plyn tak od motoru je slyset takovy zasyčení jako kdyz si přisává vzduch navic, necham to napojit na PC ale videl bych problem nekde u skrtici klapky nebo vahy vzduchu, nevim co jinyho by to mohlo dělat. Kdyz ani PC nic nerekne, tak zkusim jak vycistit klapku tak vahu vzduchu. a kdyz se to nezlepsi, tak holt bude muset do servisu ale zda se mi ze to bude jen nějaka prkotina
jen na ní přijít 

Ford Focus 1.6 16V 74Kw 100PS r.v. 1999 hatchback