Prodejce - Auto Re - stočené vozy (některé) :-)
- lucky.jack
- Test driver
Re: Prodejce - Auto Re - stočené vozy
Ale ono to není o Němcích, ale přistěhovalcích(Turci, Ukrajinci atd.), kteří kazí tímhle hnusem(stáčením) německý trh. I přesto, že je to tam trestný
.

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Pokročilý
Mozem vediet kto a preco zmenil resp. doplnil nazov vlakna o slovo "stocene vozy" ?
Nejake sa sice nasli, ale nie vsetky su stocene resp. nie je to preukazane.
Alebo je to "podnikatelsky zamer" ak to niekto da do vyhladavaca ?
Nejake sa sice nasli, ale nie vsetky su stocene resp. nie je to preukazane.
Alebo je to "podnikatelsky zamer" ak to niekto da do vyhladavaca ?
FFIII kombi 1.5 110kW
- tym
- Test driver
Já jsem to změnil. Jestli tam prodaj evidentně stočený vůz, ať je to varování pro další potenciální zákazníky. Oni jsou v oboru dost zkušení, aby o tom věděli/nevěděli a pohlídali si to.
Protože, pokud auto s rokem výroby 2008/2009 (pominu, že omlazují auta jak na běžícím pásu, běžně uvádí r.v. např. v tomto případě 2009 a přitom je 2008) najede za defacto dva roky 124 000 km, kdy končí serviska a tím pádem se nemusí ohlížet na záznamy, za další dva a půl roky auto teoreticky najede stejnou porci km a borci to dají na plac s pouze + 14 000 km?
Přitom už na podzim roku 2011 auto mělo najeto 144 000 km.
A je mi jedno, jestli jsou stočené všechny, nebo jen některé. Nemají být stočené žádné, shodneme se? Nebo tohle toleruješ, protože nestočili všechny?
(pro klid tvé duše jsem poopravil název).
Protože, pokud auto s rokem výroby 2008/2009 (pominu, že omlazují auta jak na běžícím pásu, běžně uvádí r.v. např. v tomto případě 2009 a přitom je 2008) najede za defacto dva roky 124 000 km, kdy končí serviska a tím pádem se nemusí ohlížet na záznamy, za další dva a půl roky auto teoreticky najede stejnou porci km a borci to dají na plac s pouze + 14 000 km?

A je mi jedno, jestli jsou stočené všechny, nebo jen některé. Nemají být stočené žádné, shodneme se? Nebo tohle toleruješ, protože nestočili všechny?

- Mufin01
- Test driver
Re: Prodejce - Auto Re - stočené vozy (některé) :-)
Jen to tam klidně v nadpisu nechej. Pokud by se jim tam objevilo jen jediné stočené auto, tak ať se o tom kupující dozví. Jen tak se s tím dá bojovat. A že se jim tam třeba to jedno stočené auto může dostat na plac omylem a tím jim můžeme poškodit pověst? H*vno
Pokud si info o skutečném nájezdu dokáže zjistit "vobyčejný člověk" tak snad nikdo nepochybuje o tom, že si do dokáže zjistit i profík z bazáru. Takže ten moc dobře ví, co prodává a pokud si chce hrát na slušňáka s dobrou pověstí, tak nemá nabízet byť jen jedinou stočenou hujdu.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
byly tu i obhajci ze kdyz se vymeni motor tak je normalni stocit to na hodnotu co mel motor a neni to nic spatneho .tym píše: Nemají být stočené žádné, shodneme se? Nebo tohle toleruješ, protože nestočili všechny?(pro klid tvé duše jsem poopravil název).

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Test driver
navrhuji jeste jednu zmenu v nazvu tematu. Za 'stocene' pridat 'a bourane'
je to tak, pokud najezd odhali jednoduse kupujici, museli o tom vedet. Prece nenechaj nekde 8000 eur, aniz by neproverili, co kupuji
je to tak, pokud najezd odhali jednoduse kupujici, museli o tom vedet. Prece nenechaj nekde 8000 eur, aniz by neproverili, co kupuji
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
- tym
- Test driver
Mufin01 píše: Pokud si info o skutečném nájezdu dokáže zjistit "vobyčejný člověk" tak snad nikdo nepochybuje o tom, že si do dokáže zjistit i profík z bazáru. Takže ten moc dobře ví, co prodává a pokud si chce hrát na slušňáka s dobrou pověstí, tak nemá nabízet byť jen jedinou stočenou hujdu.

Neviděl jsem, v tomhle případě bych uvedl klasicky nájezd vozu a poznámku, že v tolika a tolika km měněný motor.foki píše: byly tu i obhajci ze kdyz se vymeni motor tak je normalni stocit to na hodnotu co mel motor a neni to nic spatneho .
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja nechapu proč to řešíte?? tak proč jim to nenapíšete at se ktomu vyjádří a nebo popřípadě proč to nedate na nějake stranky co jsou všem přistupne kde jsou recenze na všechny bazary v čr třeba??
- Mufin01
- Test driver
A jak si myslíš, že by se tady pan bazarník vyjádřil
(Já nic, já muzikant, o ničem nevím ...) To už tady taky bylo. Jde o to, že pokud je někdo tak uvědomělej a před nákupem auta se snaží prolízat fóra, tak aby tady narazil na vlákno o tom kterým bazaru a dokázal si o něm, na základě praktických zkušeností a jasných příkladů, udělat nějaký obrázek a zdaleka se mu vyhnout. Tak proto je dobré to tady řešit. Stránky s recenzema bazarů už samozřejmě existují, ale dokud lidi budou slyšet jen na cenu, tak je to marný, je to marný ...je to marný.

- Luky88
- Nováček
Tak nebylo to jediný stočený auto u nich..
Taky když jsem sháněl jsem tam na jedno narazil
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=15
Taky když jsem sháněl jsem tam na jedno narazil
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=15
-
- Test driver
Kdo umi tohle proverit?
to bude mit tak 250 000 km
http://www.auto-re.cz/moto/ford-s-max-2 ... etail_2374

http://www.auto-re.cz/moto/ford-s-max-2 ... etail_2374
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
http://www.auto-re.cz/moto/ford-focus-1 ... etail_2446 na prodejce se dívam a každy měsíc tam má tak 2 nove focusy Sport a nikdo se nepřídava nový na FOrum
od doby co jsem koupil noveho focusa jich tma musel mít aspon přes 10

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dyž na fóru jsme jenom my - pacientiKlvys píše:...a nikdo se nepřídava nový na FOrumod doby co jsem koupil noveho focusa jich tma musel mít aspon přes 10

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Bigboy
- Pokročilý
Kylvysaku protože oni pak zjisti že to maj stočený tak se stydí sem přijít 

Je: ŠKODA RAPID Spaceback (čtyřválec) 1,2TSI 81KW r.2017
Byl: Ford Focus kombi 1,6TDCi 66Kw r.2006
Byla: Škoda Felicia GLXi 1995, 1,3MPi
Byl: Ford Focus kombi 1,6TDCi 66Kw r.2006
Byla: Škoda Felicia GLXi 1995, 1,3MPi
-
- Test driver
..a/nebo spis bourany