Silentbloky motoru
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Silentbloky motoru
Kde všude najdu silentbloky motoru a můžu je nějak ozkoušet jestli jsou v pytli nebo ne? Díky! Vibrace od motoru do volantu a sedaček by mohl způsobovat právě nějaký vadný silentblok,ne?
- Bigboy
- Pokročilý
Re: Silentbloky motoru
No neřeknu ti přesně kde v mondeu ani ve fofo jsou silentblocky ale než sem koupil fofo tak sem lítal ve feldě a tam byli silentblocky totálně v pr*eli po tech 18 letech byli tak vymlácený že při řazení na vyšší stupně to s autem cukalo tak že sem čekal kdy ten motor vyskoči!¨
takový kopance jsem fakt nezažil kolikrat sem čekal že mě to zlomí krk
takový kopance jsem fakt nezažil kolikrat sem čekal že mě to zlomí krk

Je: ŠKODA RAPID Spaceback (čtyřválec) 1,2TSI 81KW r.2017
Byl: Ford Focus kombi 1,6TDCi 66Kw r.2006
Byla: Škoda Felicia GLXi 1995, 1,3MPi
Byl: Ford Focus kombi 1,6TDCi 66Kw r.2006
Byla: Škoda Felicia GLXi 1995, 1,3MPi
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jeden máš pod vzduch filtrem, druhej je na druhý straně motoru, někde u nádobky pro chladící kapalinu, pak je tam ještě na převodovce, ten je vidět zespoda 

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
ten co máš na dole - motor/převodovka (taková osmička) způsobuje horší řazení a možná malinko pokud je opotřebovaný tak i vibrace. Jinak to poznáš sám pod autem, ta guma je většinou dost otrhaná.... Mě se po výměně zlepšilo řazení hlavně ve vyšších otáčkách.
ten co máš na dole - motor/převodovka (taková osmička) způsobuje horší řazení a možná malinko pokud je opotřebovaný tak i vibrace. Jinak to poznáš sám pod autem, ta guma je většinou dost otrhaná.... Mě se po výměně zlepšilo řazení hlavně ve vyšších otáčkách.
-
- Nováček
Mne pri radeni na 1-2-3 stale nieco buchne-taky kovovy zvuk..mam podozrenie na silenbloky tiez.
Mondeo 9/2004, 2.0TDCI, chip na 155bhp, 6 kvalt, tempomat, straight pipe a ine srandicky 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je budeš měnit, tak šrouby nepřetáhni. Já jsem je měl od výrobce tak moc předepnuté, že mi při cca 80 km/h oba od silentbloku na pravé straně ve směru jízdy křuply jako by byly ze skla. Motor upadnul na poloosu a na chladič, obojí se muselo měnit.
-
- Nováček
Zaujimave ze silentblok na prevodovke vyzera byt ok..hm
Mondeo 9/2004, 2.0TDCI, chip na 155bhp, 6 kvalt, tempomat, straight pipe a ine srandicky