motor nechytá
- Jardak
- Test driver
Re: motor nechytá
Pokud je cítit elektrolyt, aby nebyl KO regulátor v altíku a ten nedobíjel naplno. Chtělo by změřit napětí na baterce jestli se podaří nastartovat.
je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia kombi 1,4 TDI 70 kW 2008
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
- ladis248
- Nováček
tak byl jsem dnes u auta a zjistil jsem,že auto nejede, podíval jsem se na pojistky v motoru ,vzpomněl jsem si ,že jsme jednu 10 A měnili , byla propálená, vyměnil jsem ji motor naskočil hned. ¨...ujel jsem cca 4 km a motor zaškubl zhasl .rozsvítila se kontrolka baterie svítila cca 5 vteřin k ní se pak přidalo mazání a elektronika motoru nakonec. u hospody jsem zastavil bez posilovače .podíval jsem se do pojistek - propálena stejná 10A pojistka.Vyměnil jsem ji za novou.Motor samozřejmě naskočil ,po 1 km jsem doklopítal na parkoviště poblíž servisu . něco se asi přehřívá .je to cítit
že by fakt ta baterie byla zlá,
že by fakt ta baterie byla zlá,
Ford Focus 99 HB ,1.8i 16v černá metalíza
-
- Člen klubu
Aspon si mohol napisat cislo poistky 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neni 10A na cerpadlo ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Člen klubu
Je aj na cerpadlo. A moze to sposobovat ona. No tych 10A tam je ovela viac.
- ladis248
- Nováček
nevím ..dnes jsem neměl čas ,ale zítra se jdu podívat co to je . na pojistkách v palubce jsem si schéma všiml , v motoru ne ,byl jsem nervní a měl málo času .zítra se pokusím podívat.
kolega z práce (elektrikář) .že to muže byt i špatné ukostření ,nebo že se to muže někde dotýkat ,že mu to na nějakém autě taky vyhazovalo
první změnu co jsem pozoroval byla ,že mi nesvítilo přední levé světlo a žárovka spálena nebyla po cestě na přehradu mi známy řekl že mi nesvítí jedno zadní,
vyměnil jsem žárovku nesvítilo ...na pojistkách pod palubkou nic, v pohodě .
v ten den co jsem začal mít problém , jsem byl na ruční myčce,ale že by někde zatekla voda .to asi nebude tím
kolega z práce (elektrikář) .že to muže byt i špatné ukostření ,nebo že se to muže někde dotýkat ,že mu to na nějakém autě taky vyhazovalo
první změnu co jsem pozoroval byla ,že mi nesvítilo přední levé světlo a žárovka spálena nebyla po cestě na přehradu mi známy řekl že mi nesvítí jedno zadní,
vyměnil jsem žárovku nesvítilo ...na pojistkách pod palubkou nic, v pohodě .
v ten den co jsem začal mít problém , jsem byl na ruční myčce,ale že by někde zatekla voda .to asi nebude tím
- ladis248
- Nováček
čerpadlo má 15a ,podle manuálu co jsem si právě stáhl to vypadá od světla ,klopené přední světlo 

- ladis248
- Nováček
problém vyřešen alespon částečně, motor jede,bylo povolené ukostření,
pojistek jsem našel několik spálených a je to vážně od světel.prvně mi mi nesvítilo levé přední a pravé zadní . po vyměně pojistek zase nesvítily obě zadní a brzdové,přijedu domu a svítí jen levé přední.mlhovky v předu a světlo v kufru .co stím?

pojistek jsem našel několik spálených a je to vážně od světel.prvně mi mi nesvítilo levé přední a pravé zadní . po vyměně pojistek zase nesvítily obě zadní a brzdové,přijedu domu a svítí jen levé přední.mlhovky v předu a světlo v kufru .co stím?

-
- Člen klubu
Nemas natecenu vodu niekde? Napriklad v samotnej poistkovej skrini? Alebo pod kobercami?
- ladis248
- Nováček
tak vodou to nebylo ,ze staré baterie mi tam nateklo trochu elektrolytu roztavilo to ty konektory a upálilo 2 drátky. u protikusu ,jsme to na vteřinku zkoušeli nahodit na silnější pojistku a okamžitě vše vypnuli .začali se dýmit od světla .,to byly fofry
jen ted nevím kde ty konektory hledaT ...prolezl jsem všechny stránky tak snad vrakáč, nebo nevím

jen ted nevím kde ty konektory hledaT ...prolezl jsem všechny stránky tak snad vrakáč, nebo nevím