...
...Az ho zajedes a objevis se na okruhu, vezmi s sebou prosim kameru

...
...

Pis sem dojmy a vela fot, nahravaj!
 Pis sem dojmy a vela fot, nahravaj! 

fakt parada, az to zajedes tak davaj videa
 fakt parada, az to zajedes tak davaj videa  

Já do všech aut leju jen OMV 100, takže ani nevímTakeshi píše:nedlabe to jen 98? jinak fokus je oproti tomuhle asi mocka,fakt parada, az to zajedes tak davaj videa

!
 !  

At slouzi
 At slouzi 

, u RS byl člověk zvyklý, že jednička, dvojka někdy i čtverka byla uhrabaná a člověk cítil "rychlost". Toto se prostě zahryzne do asfaltu a tlačí to jak vlak, během pár sekund je tam 160km/h a to je docela o papíry
, u RS byl člověk zvyklý, že jednička, dvojka někdy i čtverka byla uhrabaná a člověk cítil "rychlost". Toto se prostě zahryzne do asfaltu a tlačí to jak vlak, během pár sekund je tam 160km/h a to je docela o papíry   

kazdopadne 7.6 tam mas naposled, ja jsem taky zkusil jet na spotrebu a dalsi dva roky uz tam to cislo nikdy nepadlo, v tom je dobry zajizdeni, ten pocit ze tomu nemuzes nalozit, ale motivace ze jednou ten moment prijde
 kazdopadne 7.6 tam mas naposled, ja jsem taky zkusil jet na spotrebu a dalsi dva roky uz tam to cislo nikdy nepadlo, v tom je dobry zajizdeni, ten pocit ze tomu nemuzes nalozit, ale motivace ze jednou ten moment prijde  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti