V Sobotu jsem měl Focuse půjčenýho , byl jsem s tím u mechanika , prošli jsme , projeli a prohlídli ze spodu na zvedáku.
Takže souhrn :auto nebylo trefený,žádný stopy po bouračce,lak i interier v dobrým stavu, lehce pupínky na hranách dveří,řikal že před zimou by se to všechno udělalo, podvozek(tlumiče,čepy,řízení) je OK,orezlý výfuk(časem výměna),byl uvolněný plech nad výfukem,tak jsme to zrovna přidělali,lanovod na levé straně je vytahanej,jinak nic co by bylo potřeba měnit co se týče mechaniky auta...jízda na LPG taky v pohodě... po týhle stránce řikal,že by se toho nebál.
Ale co jsem se divil,tak při přeřazování, hodil jsem páku do neutrálu se zvedly otáčky v motoru cca o 600ot.,a jednou zůstaly otáčky lehce nad 3tisíci při dojezdu do křižovatky bylo to na neutrál, zastavil jsem a zase OK.
Až na tohle jsem rozhodnutej to auto vzít...chci se zeptat co je v motoru špatně , je ten proklínaný snímač polohy škrtící klapky , váha vzduchu nebo něco jiného? Ale hlavně kolik by stálo odstranění téhle závady

Děkuji