Plastový kryt pod stěračema- torpedo
- stan
- Junior

ja som sa po peripetiach s lepenim a zatekanim rozhodol kupit revidovany kryt A1320538 cena 1454skk, ktory vobec nie je nutne lepit, ta spodna odtokova hrana je hlbsia a na oboch koncoch ukoncena zalomenim, takze prelievanie vody cez tu tenku dierku na starom co vyzera tak amatersky prevrtane uz nehrozi,
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
-
Stenly
- Pokročilý

Černé vruty tam mám už rok a spokojenost - někde jsem to tu už psal. Když měním filtr, tak akorát vytočím tři vruty (jeden je origo v hmoždince)a žádné patlání s lepidlem či silikonemBeri píše:to Meda:
taky jsem scháněl příchytku, neměl jsem ji ulomenou, ale pes mi ji sebral ze stolku (když jsem to měl rozebraný) a po týdnu jsme ji našli v boudě. Tak co teď s tím, jsem si řekl (byl jsem teda pěkně nasr*), nakonec jsem to provrtal skrz a našrouboval tam pořádný zapuštěný vrut do dřeva, který dost dobře drží v tom plastu kam se zacvakne příchytka. Na štěstí ten šroub je černý, takže to nevypadá jako pěst na oko. A příště to půjde jednodušejí rozebrat.
Co se týče těch drážek, tak ty jsem si k tomu plastu přilepil dvou složkovým epoxidem a drží taky dobře.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Meda
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co znamená revidovaný kryt?stan píše:ja som sa po peripetiach s lepenim a zatekanim rozhodol kupit revidovany kryt A1320538 cena 1454skk, ktory vobec nie je nutne lepit, ta spodna odtokova hrana je hlbsia a na oboch koncoch ukoncena zalomenim, takze prelievanie vody cez tu tenku dierku na starom co vyzera tak amatersky prevrtane uz nehrozi,
- jiri
- Nováček

Ahoj nemáte někdo fotku tý housenky (gumového lemu)? Ptal jsem se na to ve Fordu a ukazoval jsem jim přímo na autě kam to chci, ale tvrdili mi že se tam nic nedává.
Mě totiž taky při velkym dešti ke spolujezdci zatéká, takže doufám, že by mi to mohlo pomoct. Proto bych potřeboval fotku ať jim to můžu ukázat. Chtěl bych tu origoš housenku a ne to patlat nějakým jinym tmelem (myslim že by se mi to moc nepovedlo)
Tvrdili mi že mám asi špatně utěsněný okno (doufám, že to nebude tim i když teda bylo měněný- auto je z bazaru.)
Mě totiž taky při velkym dešti ke spolujezdci zatéká, takže doufám, že by mi to mohlo pomoct. Proto bych potřeboval fotku ať jim to můžu ukázat. Chtěl bych tu origoš housenku a ne to patlat nějakým jinym tmelem (myslim že by se mi to moc nepovedlo)
Tvrdili mi že mám asi špatně utěsněný okno (doufám, že to nebude tim i když teda bylo měněný- auto je z bazaru.)
Ford Focus, 1.6, 74kW, kombi, r.v. 2002, modrá metal

- Beri
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- martinsk
- Pokročilý