Diesel servisy - jejich seznam
-
- Nováček
Diesel servisy - jejich seznam
Dneska mi motor po hodině jízdy na dálnici spadnul do nouzového režimu a rozblikala se kontrolka žhavení, což mě trochu vyděsilo, ale po pěti minutách na benzínce a znovunastartování se to už neprojevilo a v pohodě jsem dojel. Nicméně je to asi jasným signálem, že bych motor měl začít řešit. Je to 2.2 TDCi, má najeto cca 250 tisíc a chtěl bych, aby ještě dalších 50-100 tisíc spolehlivě sloužil, tak jsem si říkal, že bych ho nejradši nechal v nějakém diesel servisu pořádně prohlédnout a opotřebné věci zrenovovat / vyměnit.
Problém je, že nevím, kde takový servis sehnat. Když jsem byl tuhle ve Fordu kvůli něčemu podobnému (kolísání volnoběžných otáček), udělali mi diagnostiku za 2,5 tisíce Kč a výsledkem bylo akorát doporučení, abych se tohohle auta už zbavil a koupil si u nich nové. Ve SM Diesel Speciálu se často zmiňují "diesel servisy", ale když jsem zkusil hledat po okolí v Seznamáckých a Google Mapách, tak mi to nic nenašlo.
Takže - kde jsou ty "diesel servisy"? Já jsem konkrétně z Padubicka, nevíte někdo o něčem podobném v okruhu řekněme 50 km?
Problém je, že nevím, kde takový servis sehnat. Když jsem byl tuhle ve Fordu kvůli něčemu podobnému (kolísání volnoběžných otáček), udělali mi diagnostiku za 2,5 tisíce Kč a výsledkem bylo akorát doporučení, abych se tohohle auta už zbavil a koupil si u nich nové. Ve SM Diesel Speciálu se často zmiňují "diesel servisy", ale když jsem zkusil hledat po okolí v Seznamáckých a Google Mapách, tak mi to nic nenašlo.
Takže - kde jsou ty "diesel servisy"? Já jsem konkrétně z Padubicka, nevíte někdo o něčem podobném v okruhu řekněme 50 km?
Mondeo 2.2 Titanium (2006)
- tym
- Test driver
-
- Nováček
Re: Diesel servisy - jejich seznam
To jsou Ford servisy. Hledám vyloženě servis orientovaný na věci kolem motoru, proto jsem dotaz položil v této sekci.
-
- Test driver
A co zkusit google a zadat diesel servis pardubice?
Zkušenost s diesel servisem nemám, zatím nepotřebuji.
Ale hledej slovo diesel servis i zde na foru, řešilo se a jsou odkazy na firmy. Ale je to různě po republice.
Zkušenost s diesel servisem nemám, zatím nepotřebuji.
Ale hledej slovo diesel servis i zde na foru, řešilo se a jsou odkazy na firmy. Ale je to různě po republice.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
djdekl: Díky za link, to je užitečný seznam.
Eidž: Google jsem samozřejmě zkoušel, ale výsledky nic moc. Hledání tady na tomto fóru funguje asi jako na každém jiném phpbb fóru :)
Eidž: Google jsem samozřejmě zkoušel, ale výsledky nic moc. Hledání tady na tomto fóru funguje asi jako na každém jiném phpbb fóru :)
-
- Nováček
Pro Pardubáky je zde tato možnost: http://www.dieselservis-pardubice.cz/
- Fiber
- Pokročilý
A pro Liberečáky?