lucky.jack> přesně s tímhle pocitem jsem odjížděl od ZaQika když mi tu spirálu ukázal

Zkusím se na to, jak to přesně funguje zeptat kamaráda co dělá ve Fordu, určitě na to mají nějaké manuály

To se mi nezdá. Teplotu na HI nedávám nikdy a hřeje to tak do minuty po startu.lucky.jack píše:Takže oficiální popis z etisu...
Aby elektrický přihřívač bylo možno zapnout, musí být vnitřní požadovaná teplota nastavena na HI nebo ovládací knoflík teploty na nejvyšší stupeň.
Jen tak pro zajímavost...ta samá součástka(rozměrově atd.) pro Volvo za cca 9800,-!!ZaQik píše:to je snad poprve, co je na mondeo neco levnejsiho![]()
Jak si mám vysvětlit tuto červeně vyznačenou část...? U autoklimy je to jasný, že to jde přes MS CAN, ale u manuální...? To je tam nějaký doraz na točítku na teplotu, který pošle signál a na základě toho zapne vyhřívač?lucky.jack píše:Takže oficiální popis z etisu...
Elektrický přihřívač
Pokud se na ovládacím dílu topení/klimatizace nastaví teplota vnitřního prostoru na HI nebo se nastaví regulátor topení na nejvyšší stupeň, je modulem elektronická regulace teploty (EATC) přes datovou sběrnici MS CAN přenesen signál “zapnutí elektrického přihřívače” na všeobecný elektronický modul (GEM). Je-li namontována manuální klimatizace, je signál předán konvenčním kabelovým spojením.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů