bouchlim diskem přez nevystředěnej disk,vůli čepů a vůlí řízení konče.
Bohužel laik bez potřebného technického zázemí má nevelkou šanci
odhalit ten pravý důvod

lidé s vybavením v servisech

peněz bez odpovídajícího nebo očekávaného efektu

tak pokud si s tim neporadi tak je to divne,ze nikdo nevi co s timPHECZ píše:Zase jsem s tim otravoval pár lidí a údajně má jen málokterý pneuservis program na litá kola, mají většinou jen na ocelový disky.
Dostal jsem typ na jeden pneuservis, takže to nechám převážit tam.
Jsem zvědavej jak to dopadne
Neznam program na ocelova nebo lita kola.PHECZ píše:Zase jsem s tim otravoval pár lidí a údajně má jen málokterý pneuservis program na litá kola, mají většinou jen na ocelový disky.
No záleží na autorizovaném servisu a jeho pracovnícíchHAWK píše:Před týdnem jsem na předních kotoučích odstranil ty jistící
podložky a je po problému,v autoriz.servisu nad tím jen
kroutili hlavou (no prostě odborníci)![]()
Konečně můžu po dálnici jezdit předpisovou rychlostí,problém
s kmitáním volantu se projevoval v rozmezí 120-140 km/h.
Marasovi patří velký dík
Taky jsem si to myslel, ale v sobotu mi to řekl jeden znamý v soukromé opravně a včera potvrdil vedoucí servisu v Citroenu a ten by měl vědět o čem mluví.pelen píše:Neznam program na ocelova nebo lita kola.PHECZ píše:Zase jsem s tim otravoval pár lidí a údajně má jen málokterý pneuservis program na litá kola, mají většinou jen na ocelový disky.
Do vyvazovacky se zadava jen prumer a sirka mezi prumery, na ktere se umistuji vyvazovaci teliska a je uplne jedno, zda se vyvazuje ocelove nebo drevene kolo.
Je mozne, ze tam zadavaji predem definovane kody. Gumik by to mohl vedet presne.PHECZ píše:Taky jsem si to myslel, ale v sobotu mi to řekl jeden znamý v soukromé opravně a včera potvrdil vedoucí servisu v Citroenu a ten by měl vědět o čem mluví.pelen píše:Neznam program na ocelova nebo lita kola.PHECZ píše:Zase jsem s tim otravoval pár lidí a údajně má jen málokterý pneuservis program na litá kola, mají většinou jen na ocelový disky.
Do vyvazovacky se zadava jen prumer a sirka mezi prumery, na ktere se umistuji vyvazovaci teliska a je uplne jedno, zda se vyvazuje ocelove nebo drevene kolo.
Příští týden na převážení jedu,snad to dopadne dobře...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti