To se pletes... doufam ze tak neridis svuj servisfoki píše:ty je potrebujes oni tebe neSagic píše: Nikdo do toho nejde, takze pak jsem zvedavy jak se emise budou delat

To se pletes... doufam ze tak neridis svuj servisfoki píše:ty je potrebujes oni tebe neSagic píše: Nikdo do toho nejde, takze pak jsem zvedavy jak se emise budou delat
A protokol z mereni emisi si pak nakresili ve fotosopu?Sagic píše:.. ale o to ze si daji aspon trochu majzla, treba ani nepodepisou, ale mrknou na auto jestli vypada vse jak ma a pak pristoupi ke zkousce. Nicmene znam uz nekolik pripadu kdy lidi upozornili na to ze jestli to pretoci a dojde k poskozeni tak zkontrolovali DPF zda neni kuchle, stav ocouzeni koncovky a kdyz to vypadalo jak ma, tak dali nalepku nez aby to turovali.
No ja nevim. Tady jsme zakaznici z povinnosti. Takze rozhodujem tak jako napul podle povesti te ktere STK/ME, ale jit nekam stejne musime.Sagic píše:Ja sem zakaznik a on potrebuje moje penize a ja si vzdy najdu nekoho komu je dam a je ma volba jestli si vyberu nekoho normalniho nebo ne.
ty nepotrebujes emise ? a jak to udelas ?Sagic píše:ja je nepotrebuji,
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů