Ale rozhodne dochazi pri brzdeni k "piskani". Normalne vidite pri pousteni lidi na prechode jak se dotycni krci a otaci

Já mám Black Diamond groove a destičky taky BD... je to lepší než série, v běžném provozu a rychlejší jízdě po okreskách to stačí, přesto bych zpětně určitě koupil lepší desky... na okruhu jsem nebyl ale troufnu si říct že tam to ideální nebude. Ještě bych dodal že moje zadní kotouče nemají antikorozní ochranu, nevím jestli to je obvyklé nebo jestli to je jen nějaká vadná sérieh4rr0d píše: Zaroven mi ale doporucil ke zvazeni Black Diamond Combi nebo G12 disky. Vite o nich nekdo neco?
Nakonec mam objednane ty BSD + yellowstuff, tak uvidimeSodri píše:Já mám Black Diamond groove a destičky taky BD... je to lepší než série, v běžném provozu a rychlejší jízdě po okreskách to stačí, přesto bych zpětně určitě koupil lepší desky... na okruhu jsem nebyl ale troufnu si říct že tam to ideální nebude. Ještě bych dodal že moje zadní kotouče nemají antikorozní ochranu, nevím jestli to je obvyklé nebo jestli to je jen nějaká vadná sérieh4rr0d píše: Zaroven mi ale doporucil ke zvazeni Black Diamond Combi nebo G12 disky. Vite o nich nekdo neco?, přední jsou v pohodě bez smítka rzi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host