Místo toho mám pocit, že se mi to auto snažíte znechutit.A to by mi na Forďáckém fóru přišlo přinejmenším zvláštní.
Na Fordfans, kam jsem chodil 5 let jsem se s ničím takovým nesetkal.
proc myslis ? vis cim to zacalo ? taky jsi mi tvrdil ze tam tvoje auto neni a bylo . a ja jsem te pouze upozornil ze firma kterou doporucujes staci a patrne dela nejake machinace s DPH . dále te tym upozornil co by se mohlo stat kdyz by to oni nezaplatili . a to nebyla vicemene rada pro tebe protoze ty jsi spokojeny a i kdyby jsi nebyl tak si nepripustis ze by jsi mohl byt podveden ale je to hlavne varovani prodalsi potencialni kupce .enjoy píše:Zvláštní.. vy říkáte, že se mi snažíte poradit.Ikdyž jsem se na nic neptal, ale nevadí![]()
Místo toho mám pocit, že se mi to auto snažíte znechutit.A to by mi na Forďáckém fóru přišlo přinejmenším zvláštní.
Na Fordfans, kam jsem chodil 5 let jsem se s ničím takovým nesetkal.
tak kdyz tam podle tebe nebylo tak nevim o cem diskutujem , kdyz si zadas vin do googla tak ti to vybehne na referencich bazaru i v tom holandsku . ale ono tam nebylo . tak kde se tam najednou vzalo ?enjoy píše:Takže popořádku..moje auto tam nebylo.
Konik píše:Pokud nejsi plátce DPH, tak neručíš.
Konik píše:Pokud nejsi plátce DPH, tak neručíš.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti