Tak uvidím ještě. Snad bude max doma, ale v sobotu většinou jo.
Nebo fakt vemu obě a bude. Na focusu chci teď taky dělat nějaký věci, které jsem zde na fóru ještě neviděl, takže by Vás to třeba taky zajímalo. Ale je to ještě daleko tak uvidíme
Tak jsem byl včera občíhnout terén. Kryté parkoviště u Výstecu je rozlehlé, pořádně tam profukuje a pokud by zrovna nebyl veletrh, tak se tam dá v pohodě zaparkovat x aut vedle sebe. Ale... platí se tam parkovné 10ká/h a není tam kde zajít na sváču. Takže sraz bych udělal tradičně ve Futuru a spanilkou bychom se pak přesunuli na motokáry.
Dráha s osmi motokárama už je zamluvená na 16.00, je potřeba tam být čtvrt hodiny předem. Nešlo zamluvit i další čas, to už by pak chlápek chtěl zálohu. Leda by tam prý zavolal někdo jiný z nás a domluvil tu dráhu na jiné jméno.
Čas srazu ve Futuru můžeme domluvit klidně na dřív, ať máme čas se tam vošomtat kolem aut a pak se v klidu na tu čtvrtou přesunout směr Výstec. Takže navrhuju čas srazu už ve 13h. Co vy na to ?
Seš šikovnej . Na mě je teda 13:00 asi trošku brzo - 13:30 (možná i těch 14:00) by podle mě stačilo. Stejně tam bude kosa .
Motokáry rozšíříme podle počtu zájemců - stejně asi budou chtít zálohu, ikdyž to bude na jiné jméno - jestli nejsou blbí, tak si to dají dohromady.. Pár dní bych vyčkal jak se to tu vyvine a pak tam brnknu.
Tu fintu s tím domluvením na jiné jméno mně poradil sám ten borec, asi potřebuji mít naoko pořádek v papírech, ale zároveň nepřijít o kšeft, protože složení zálohy může kdekoho odradit