Mám takový problém, jsem zaměstnanec se smlouvou na dobu určitou, mám ve smlouvě konkurenční doložku, že bez písemného souhlasu zaměstnavatele nesmím vykonávat činnost shodnou se zaměstnavatelem - což přesně míním dělat

S vedením firmy jsem domluven ústně, že mohu, ale musím to podat písemně jako žádost a na to dostanu podpisy 2 jednatelů. Máte s tím někdo zkušenost případně nějáký vzor či přímo žádost co jste podávali?

Nasel sem maloobchod velkoobchod to je jasne, k tomu jelikoz se jedna i o starsi zarizeni tak zastavarenska cinnost a jelikoz chci delat i odvirovani PC tak potrebuju i poskytovani a poradenstvi SW, ale co se tyce oprav HW sem nenasel vhodnou cinnost... Urcite tady je nekdo kdo to provozuje, prosim napiste mi pod cim se to vlastne skryva
 Nasel sem maloobchod velkoobchod to je jasne, k tomu jelikoz se jedna i o starsi zarizeni tak zastavarenska cinnost a jelikoz chci delat i odvirovani PC tak potrebuju i poskytovani a poradenstvi SW, ale co se tyce oprav HW sem nenasel vhodnou cinnost... Urcite tady je nekdo kdo to provozuje, prosim napiste mi pod cim se to vlastne skryva