) poděkovat Fokimu za ochotu při opravování mojeho auta. Bylo to peklo, stálo to neskutečnou spoustu prachů (a tak polovinu oproti autorizovanýmu servisu) a Foki se jako vždycky vyznamenal na jednicku.
 ) poděkovat Fokimu za ochotu při opravování mojeho auta. Bylo to peklo, stálo to neskutečnou spoustu prachů (a tak polovinu oproti autorizovanýmu servisu) a Foki se jako vždycky vyznamenal na jednicku.Takže velký díky!!

) poděkovat Fokimu za ochotu při opravování mojeho auta. Bylo to peklo, stálo to neskutečnou spoustu prachů (a tak polovinu oproti autorizovanýmu servisu) a Foki se jako vždycky vyznamenal na jednicku.
 ) a v nem cidlo do konektoru na uchyceni bezpecnostniho pasu. PARADA!!! Uz zase mam, co vymyslet ...
 ) a v nem cidlo do konektoru na uchyceni bezpecnostniho pasu. PARADA!!! Uz zase mam, co vymyslet ...

chci poděkovat foki-mu za rady k výměně poloosí
  chci poděkovat foki-mu za rady k výměně poloosí  

Kobrlik píše:I ja se pridavam s podekovanim Fokimu. Tentokrat mi usetril penize o ktere bych urcite prisel...

auto šlape jako před návštěvou servisu!
  auto šlape jako před návštěvou servisu! 

)
 )
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... start=3600ZaQik píše:dekuji za vcerejsi vecerni "sraz" - sice prijel odtahovkou, ale autem jsem odjel po vlastni ose
(a jeste jsem se spoustu veci priucil)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů