Příspěvek
od X-sat » 22.07.2011 20:48
Něco jsem našel:
Velký dík patří všem, kteří zaslali jen nahradil zadní destičky v mém CMAX 2,0 Diesel.
Před spuštěním, zda máte všechny správné nástroje, přetáčení nástroj bude práce jednodušší, ale jak je uvedeno, co potřebujete pravé závitu 6 mm hřeby cca 20 mm od sebe.
Použil jsem dlouhé kleště.
Koupě kvalitní brzdové destičky jsem Motorcraft, jak jsem si je levný.
1. Uvolněte zadní kola silnice
2. Jack a odstranit silniční kola stojí na příslušné místo a menší auto do kontaktu na nápravě stánku
3 klín přední kola
4. Uvolněte třmen brzdy čepy s šestihranným klíčem nástroj. Spodní části třmenu Člověk v tísni kryt k zastavení ropy dostat se na šroubu odstraňte pomocí plochého ovladače ostří posádky. Ponechat na bezpečném místě
5. Zapněte zapalování stiskněte a držte EPB a ujistěte se, že uvolňuje i nadále držet při vypnutí igniton a odstraňování klíč.
6. Odstraňte třmenu čepy a třmeny suppport neumožňují pružné brzdové hadice, aby se napětí
7. Krycí deska na jaře udržet klip brzdové destičky udržet klip pro další použití.
8. Volitelné odstranit Spona na kabel brzdy a detache kabel od brzdového lanka.
9. Snadné třmen od disku Poznamenejte podložky jsem použil měkký plast kladivo na pomoc
10. Po vyjmutí podložky supportted třmenu.
11 důkladně očistěte dopravce třmen přišroubován na náboj kola se zvláštní pozorností na místo, kde snímek brzdové destičky
12 Protokol k novému podložku a zajistit, že se mohou volně pohybovat v nosiči. Proč, protože žádné lepení způsobí brzdy táhni a věřím, mě to bude efekt mpg.
13. Povolte malé víčko brzdové kapaliny a zajistit pro kontrolu úrovně, zatímco vinutí zadní třmen s požadovanou nástrojem. Používáte-li dlouhý nos kleště, které budete potřebovat k činění nátlaku, a pak ve stejnou dobu.
14. Vyčistěte všechny kontakty oblasti, kde brzdové destičky se dotkne třmenu.
15. Zkušební fit pad a třmeny, aby jste si vítr zpátky dost.
16. Očistěte třmen kolíky, které by měly být hladké jako třmen má snímek na ně. Vyměňte špatně korozi nebo skóroval. Opět to bude vliv mpg, pokud třmeny přilepit na kolíky.
17. Opačný postup.
18. Jsem se na brzdič locktite kolíky vlákna pouze
Všimněte si zkontrolovat vše, co před uvedením kolo zpět.
Zajistěte, aby všechny matice kola jsou pevná, neboť drží kotouč na náboji.
Ujistěte se, všechna kola na zemi a odstranit konektory.
Utáhněte víčko brzdové kapaliny
Po dokončení se nevztahují EPB, ale čerpadlo, nožní brzda, dokud tlak restoref na brzdový pedál.
Zapněte igntion se spojkou depresed a pak použít ruční brzdy EPB.
To může učinit některé strašný hluk a vzplanutí EPB selhání, nepropadejte panice někteří dělají někteří ne.
Držte EPB se Vypněte zapalování.
Měkký reset
Nechte 5 minut.
Zapněte a znovu EPB
Pokud se stále zobrazuje EPB jít do tvrdého resetu.
Tvrdý reset
Odstranit negativní Země a nechte deset minut na vědomí, budete potřebovat vaše rádio bezpečnostní kód!
Pak znovu baterie potom znovu EPB.
Vezměte prosím na vědomí Pokud je baterie vybitá to může způsobit selhání EPB show.
To Doe neznamená, že selhal jednoduché, že není dostatek proudu z baterie do provozu modulu EPB.
Upozorňujeme, že toto je inteneded pouze orientační a měli byste dostat dílnu manuálu. Máte-li jakékoli pochybnosti o svých schopnostech, vyhledejte odbornou pomoc.
Nakonec výsledek
Předem brzdy čistý MPG obrázek v okolí města 28mpg
Po zadní brzdy vyměnit a vyčistit třmen 45mpg.
Získané začít od chladu 4 mil provozu Start Stop.
Žádné další změny.
V poslední době byli změna od hlavního dealera Ford, a já osobně předal jim Motorcraft polštářky jsem si koupil. Když jsem odstranil staré pad jsem supprised vidět, že se nepoužívá, ale je použit vzorec část místo?