A nejvíce udržované.Wolf2 píše:Taky je to ,to nejkrásnější na Prazebjuty píše:Ale že jich tu je, co ?Wolf2 píše:A ty krásné velké parkoviště

)
)

i kdz by to nevadilo. Ale i tak by to bylo moc fajn, ja si myslel, ze by se udelal sraz v Postupicich az v zari, ale je to na vas
 i kdz by to nevadilo. Ale i tak by to bylo moc fajn, ja si myslel, ze by se udelal sraz v Postupicich az v zari, ale je to na vas   super termin by byl od 5.7. to jsou svatky, ale to se pak jede na krivonosku. Videl bych to opravdu na to ZARI  na 15.9. - 16.9.  a kdo bude nedockavej, tak muze prijet k nam v sobotu na nejakou  malou grilovacku
 super termin by byl od 5.7. to jsou svatky, ale to se pak jede na krivonosku. Videl bych to opravdu na to ZARI  na 15.9. - 16.9.  a kdo bude nedockavej, tak muze prijet k nam v sobotu na nejakou  malou grilovacku  

Co takhle Focusice?AberF píše:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam už nikdy
Zase tak sqělej nápad to není

B_B styď se, nebo aspoň přejmenujte tu vesnici
Stačí když zakryješ ceduli s názvem obce až pojedu

OK beru te za slovo, az pojedes tak budu stat pred ceduli, aby jsi nevidel nazev obce, ale aby jsi to pak neprejelAberF píše:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam už nikdyWolf2 píše:Jinak Big_Bárte to není blbej nápad ty Postupice

Ale jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó já si myslím,že to další setkání v Postupicích určitě zvládnešAberF píše:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam už nikdyWolf2 píše:Jinak Big_Bárte to není blbej nápad ty Postupice

Přinejhorším tam necháš játra
 Přinejhorším tam necháš játra    

Téda!!!Tak to doufám, že sebou vezmeš svého psího mazlíčka?
  Téda!!!Tak to doufám, že sebou vezmeš svého psího mazlíčka?  

bjuty píše:Nebo jiné orgány
Září 15.9. jsme chtěli jet sice do Chorvatska, ale Focusice jsou Focusice.
Pokud nebude jiný termín, přijedu do Focusic v tento !!!
já bych se mohl ve Focusicích objevit přesně o měsíc později, tak doufám, že ještě bude hezky na nějakou grilovačkubig_bart píše: ....... kdo bude nedockavej, tak muze prijet k nam v sobotu na nejakou malou grilovacku

Tak doufám, že nekouše
 Tak doufám, že nekouše  

Jasio píše:To vypadá na dvě souběžné akce. Ohrazenice byly zatím v plánu na konci každého měsíce, ale určitě budou minimálně 4x do roka, tak abychom se pak nepřetahovali o fokusy z okolí Prahy.
 Já se hlavně těším na ten Plešivec
 Já se hlavně těším na ten Plešivec 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů