Určite má byť tá výplň aj v hatchbackujamaka píše:
v zadnom len kombi. v prednom ziadny focus. hatch ma v zadnom iba zeleznu vystuhu a ked davas tazne tak ta musi ist prec.

Určite má byť tá výplň aj v hatchbackujamaka píše:
v zadnom len kombi. v prednom ziadny focus. hatch ma v zadnom iba zeleznu vystuhu a ked davas tazne tak ta musi ist prec.
jj, taky ji mám v hatchbacku, nemají ji tam většinou bouraný auta, ti co to opravují se s takovýma zbytečnostma neobtěžujílubec píše:Určite má byť tá výplň aj v hatchbackujamaka píše:
v zadnom len kombi. v prednom ziadny focus. hatch ma v zadnom iba zeleznu vystuhu a ked davas tazne tak ta musi ist prec.Mal som ju aj vo svojom prvom focuse, aj v tomto
hej mate ju tam preto lebo mate rv do 2000fplisek píše:jj, taky ji mám v hatchbacku, nemají ji tam většinou bouraný auta, ti co to opravují se s takovýma zbytečnostma neobtěžujílubec píše:Určite má byť tá výplň aj v hatchbackujamaka píše:
v zadnom len kombi. v prednom ziadny focus. hatch ma v zadnom iba zeleznu vystuhu a ked davas tazne tak ta musi ist prec.Mal som ju aj vo svojom prvom focuse, aj v tomto
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti