Takze pokracovani - jedu po dalnici, zarazeny 4stupen, pridani plynu a bum, blika kontrolka. Ale jelo to dal, jen asi bez turba, jelikoz to vubec netahlo, jenom pozvolne. Zastavil jsem na benzince, za 10 minut nastartuji a poradne ho prozenu, vse v pohode, razeni pri 3,5tis otacek az do 6.stupne a 190 km/h naprosto bez problemu, tahlo to jak bych si od 114 kW predstavoval. Po dalsich 200 km zase problem s blikajici kontrolkou, klasicky postup - 5.stupen a seslapnuti plynu skoro na podlahu, to uz ale netahlo vubec. Takze zase vypnout, zapnout a zkousim prohnat jako prvne a to uz nerozdychalo, zase blikani. Nezustavalo nez jet jako duchodce, moc na to neslapat.gabriiel píše:...nechal jsem si dovezt Ford Mondeo MK3 2.2 TDCi, liftback, ze SRN a samozrejme prekontrolovat servisem atd. Vsechny vystupy byly v pohode, auto i celkem v pohode jezdi, az na jednu vec. Uz podruhe behem dvou tydnu se mi stalo, ze pri zarazenem 5. rychlostnim stupni (ma to 6. kvaltu) a seslapnuti plynu pri predjizdeni se mi rozblikala kontrolka zhavicich svicek a bylo po zabave, auto spadlo do nouzaku a musel jsem stranou. Po vypnuti a nastartovani to zas jelo v pohode...
Dneska jsem si vsiml pri startovani, ze to normalne chyta, ale toci to tak 600 ot/min a sviti kontrolka baterky a seslapnuti plynu nedelalo vubec nic, pak asi po 15 vterinach to zhaslo a auto nabehlo na standardnich cca 900 otacek na volnobeh. Muze byt cely problem zpusoben slabou baterkou? Je pravda, ze asi tam mam jeste puvodni, je to nejaka Varta.
Jeste me napada nejaky problem s elektronikou, jelikoz mi prijde, ze to nereaguje na seslapnuti plynu v nekterych pripadech. Proste jedu po dalnici a nekdy kdyz to vic seslapnu, tak to potahne a nekdy to tahne jako kdybych jel s hnojem... Potenciometr? Postrikat kontoxem?