Neda mi to spat

A jeden uzasny sestrih z okruhu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WQetC_Awkw[/youtube]

To nie je o 50km radosti za polrok. To je aj o radosti z tej samotnej prace. Niekoho bavi sediet pred TV, niekoho chodit po baroch, niekto rad chodi do lesa... a niekto sa rad vrta v autach. Ja to poznamKUTY píše:...autom treba jazdit a nie ho furt len rozoberat, tunit motor a setrit na benzin kvoli 50km radosti za pulrok
 Vlastnictvu takejto hracky mi brani iba (ne)moznost to mat rozobrane pred barakom. Teraz auto robim bud u mojich rodicov, alebo u priatelkinych, alebo sa niekomu navtieram do garaze. Este som mlady, ale uz riesim byvanie v dome. Mna si to pocka
 Vlastnictvu takejto hracky mi brani iba (ne)moznost to mat rozobrane pred barakom. Teraz auto robim bud u mojich rodicov, alebo u priatelkinych, alebo sa niekomu navtieram do garaze. Este som mlady, ale uz riesim byvanie v dome. Mna si to pocka 

A o to vacsiu radost mam, ked mu to vytrem na starom pekaci
 A o to vacsiu radost mam, ked mu to vytrem na starom pekaci 

. Znam ten pocit mit v garazi svizne auto a kazda prace na nem bavi - at uz servisovani nebo treba jen myti. Tenkrat jsem taky nemel vyssi cile. Samozrejme driv nebo pozdeji to dopadne tak, ze se pred auto dostanou dulezitejsi veci.....ale do te doby...
. Znam ten pocit mit v garazi svizne auto a kazda prace na nem bavi - at uz servisovani nebo treba jen myti. Tenkrat jsem taky nemel vyssi cile. Samozrejme driv nebo pozdeji to dopadne tak, ze se pred auto dostanou dulezitejsi veci.....ale do te doby... 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů