Čau, hele mám tentýž problém, resp. teda alespoň co se týče toho startování, sejný motor, tlačítkový systém. Baterka je v pohodě, točí... akorát motor jakoby zacukne, startér se automaticky odpojí a pak motor téměř vždy zhebne a tak stále dokola. Dělá to jen při mrazech, z výfuku jde bílý dým, takže nespálená nafta. Na diagnostice jsem nebyl, ale nikde nic nesvítí, nebliká, tak myslím že na ní asi tak ani nic moc nebude (nejspíš). Jediný co nás spojuje je fakt, že beru od Shellu... První krok = nechám vyměnit žhavící svíčky, přecejenom nevim v jakym jsou stavu a maj už pár let za sebou. Do naftičky jsem ještě nalil aditiva, tak uvidíme. Každopádně nebýt dnes otce s ochcávkou a start-kabelama, zůstal bych doma, protože tu baterku jsem skoro zabil... Příčinu hlavně je taky potřeba hledat v tom bezklíčovým startování, protože normálně to, co bys ještě podržel na startéru, se tady hned odpojí, ale na roztočení motoru je to prostě ještě pořád tak krátký, že to tu naftu nezapálí a chcípne to... jak to vidíte vy???
PS: Ale jak to tak primárně čtu, tobě to dělá i bez mrznutí, hmm? Tak to asi bude trošku jinej problém...