pomoc
-
- Nováček
pomoc
Dobrý den, předem se omlouvám...vím, že už tu je asi spousta takových témat s tímto problémem...ale nic mi nepomohlo...už fakt nevím co dál.
Mám ford focus 1.6 16v 2000 rok...
1. při vyřazení se mi tlumí světla..při přidání plynu se zase rozsvítí
2. také při vyřazení mi tam občas začne svítit kontrolka dobíjení...
3. zničeho nic mi to zajízdy úplně chcípne...stačí znovu nastartovat a jede to...
byl sem na diagnostice...ukázalo to čidlo na převodovce...tak sem ho vyměnil...ale stále problémy přetrvávají... teď už to na pc nic neukazuje...pak sem vyměnil palivovej filtr, změřili mi baterku i altik...a vše prej v pořádku...
proto se obracím sem na vás...nevíte někdo prosím co s tím? děkuju všem předem
Mám ford focus 1.6 16v 2000 rok...
1. při vyřazení se mi tlumí světla..při přidání plynu se zase rozsvítí
2. také při vyřazení mi tam občas začne svítit kontrolka dobíjení...
3. zničeho nic mi to zajízdy úplně chcípne...stačí znovu nastartovat a jede to...
byl sem na diagnostice...ukázalo to čidlo na převodovce...tak sem ho vyměnil...ale stále problémy přetrvávají... teď už to na pc nic neukazuje...pak sem vyměnil palivovej filtr, změřili mi baterku i altik...a vše prej v pořádku...
proto se obracím sem na vás...nevíte někdo prosím co s tím? děkuju všem předem
- Diabolic
- Nováček
Re: pomoc
Zkontroluj vsechny kostry,byvaj uhnily (zeleny) na blatnicich atd,popr. opatrne odsroubovat a poradne osetrit
Ford Focus MkI 3dv., aquamarine frost, r.v. 1999, 2.0l 16V Zetec, kit sání K&N, výfuk Catback Jap Speed, podvozek Eibach Pro-kit

- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mam na to jednoduchej osvedcenej test...vem voltmetr a zapoj ho na - pol baterky a na motor...pokud pri startovani takhle nameris vic nez 0 voltu tak je nekde spatna kostra--nedejboze neco namerit kdyz motor bezi!!!!!!!!!!!! v podstate by tam mnela byt 0 V at se deje co se deje..tohle mne ucil autotronik...
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
- Diabolic
- Nováček
Jo da se to tak,v podstate bys mohl takhle zkusit i spatny + kdybys to udelal podobne akorat na +pol baterie a + na alternatoru,nebo sroubovakem rejpat do kostry kdyz je spatne bude mirne jiskrit ale rikals ze sou v poradku tak tezko rict
Ford Focus MkI 3dv., aquamarine frost, r.v. 1999, 2.0l 16V Zetec, kit sání K&N, výfuk Catback Jap Speed, podvozek Eibach Pro-kit