ja obcas s 1.8 za 8....ale spis tak 10...hold kdyz se pouzivaj kone musi se jim dat nazrat
  ja obcas s 1.8 za 8....ale spis tak 10...hold kdyz se pouzivaj kone musi se jim dat nazrat 

a ty vstřiky co máš v autě to nemá chybu jede to parádně
 a ty vstřiky co máš v autě to nemá chybu jede to parádně   

To by se mi jako chudýmu studentovi taky občas hodilo
 To by se mi jako chudýmu studentovi taky občas hodilo  

Alespoň že ti to za těch 7,5 jde, mě to s tímhle pod 9 nesleze, ikdyž to lechtám a z kopce jezdim jen setrvačností
 Alespoň že ti to za těch 7,5 jde, mě to s tímhle pod 9 nesleze, ikdyž to lechtám a z kopce jezdim jen setrvačností   
   Tak už jsem to vzdal a jen lítám
 Tak už jsem to vzdal a jen lítám  

kdyz se to ohreje...i ze spoda to jde docela dobre
 kdyz se to ohreje...i ze spoda to jde docela dobre

ale musi to byt fakt mazec,ma to ty nataceci remenice?epujde neco udelat s tim volnobehem a startama?
 ale musi to byt fakt mazec,ma to ty nataceci remenice?epujde neco udelat s tim volnobehem a startama?

Ale už se těšim až to budem dávat všechno do kupy, práce je dost ale těšim se!
 Ale už se těšim až to budem dávat všechno do kupy, práce je dost ale těšim se!   

tak pokud to melo vstrikovani dusiku tak by tam mohli byt treba i zesileny poloosy a tak,myslim ze u takove upravy ten ventyl vyradily umyslne
  tak pokud to melo vstrikovani dusiku tak by tam mohli byt treba i zesileny poloosy a tak,myslim ze u takove upravy ten ventyl vyradily umyslne

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host