Chtěl sem se poptat jestli tady někdo z vás má zkušenosti s ostrýma vačkama ve Focusu?
Hledal sem, našel jsem jen zmíňky o plánování ale žádnou zkušenost.
Zajímalo by mě jak se vaše auta chovaj s takovou úpravou, jak jsem vygoogloval v Německu to je celkem běžný. Můj Focus pochází taky z Německa a jak jsme zjistili jsou tam ostrý vačky taky + chip.
Auto si na volnoběh brblá jako WRCečko
 s žádným jiným dvoulitrem ve focusu sem nejel tak nemůžu srovnávat výkon.. Ale za nevýhody asi takhle: Studenej motor nedrží otáčky, pocukává v nízkých otáčkách, po chvilce zahřátí je to OK, v otáčkách si to celkem libuje, volnoběh drží ale lehce kolísá. Je to prostě jako závoďák
 s žádným jiným dvoulitrem ve focusu sem nejel tak nemůžu srovnávat výkon.. Ale za nevýhody asi takhle: Studenej motor nedrží otáčky, pocukává v nízkých otáčkách, po chvilce zahřátí je to OK, v otáčkách si to celkem libuje, volnoběh drží ale lehce kolísá. Je to prostě jako závoďák   

doufam ze se tady o tom nekdo rozepise vic,a kdo s tim ma zkusenosti tak by me zajimalo jaky vacky sehnat,co by doporucil
  doufam ze se tady o tom nekdo rozepise vic,a kdo s tim ma zkusenosti tak by me zajimalo jaky vacky sehnat,co by doporucil

jo tak to je dost skoda,tak si pockame na nakej vetsi sraz treba
  jo tak to je dost skoda,tak si pockame na nakej vetsi sraz treba 
 tak to dej teda do kupy a ocekavame tu galerku
  tak to dej teda do kupy a ocekavame tu galerku