vodni pumpa 1.8 16V
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: vodni pumpa 1.8 16V
Hlavně pokud mi někdo takhle napíše poptávku tak co mu na to odpovědět když je tam více možností? 

-
- Junior
VIN jsem sice poslat mohl, ale podle me by mel servisak poznat spravny typ vodni pumpy i podle tech udaju, ktere jsem jim poslal (rok vyroby, druh paliva, obsah motoru) nebo se v pripade nejasnosti na ten VIN mohl servisak zeptat a ja bych mu ho ochotne poslal. Do toho, co vsechno budu krome pumpy menit je jim ve Fordu houby (rozvody uz mam nedavno menene). Ptal jsem se, kolik stoji vodni pumpa, ne kolik stoji vodni pumpa+rozvodova sada+montaz.
Mimochodem je to stejna pobocka, kde mi tvrdili, ze brzdova kapalina SUPER DOT4 se vubec nevyrabi a kdyz ji z centraly nechaj objednat, tam jim stejne prijde nahrada pouze DOT4.
Mimochodem je to stejna pobocka, kde mi tvrdili, ze brzdova kapalina SUPER DOT4 se vubec nevyrabi a kdyz ji z centraly nechaj objednat, tam jim stejne prijde nahrada pouze DOT4.
Focus I., 1,8 benzin 85kW, 5 dv.
BMW E46, 330Ci, sport paket, 170kW
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
u nas ve fordu mne rekli za pumpu 6124korun...i s vymenou rozvodu..vcetne prace
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
- Meda
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je tam víc možností jak tu pumpu vyměnit a vždy je lepší poslat VIN, protože neznamená když napíšeš ty údaje co jsi napsal, že ten díl co on podle nich najde, že byl dán ve výrobě do Tvého auta.Citronek píše:VIN jsem sice poslat mohl, ale podle me by mel servisak poznat spravny typ vodni pumpy i podle tech udaju, ktere jsem jim poslal (rok vyroby, druh paliva, obsah motoru) nebo se v pripade nejasnosti na ten VIN mohl servisak zeptat a ja bych mu ho ochotne poslal. Do toho, co vsechno budu krome pumpy menit je jim ve Fordu houby (rozvody uz mam nedavno menene). Ptal jsem se, kolik stoji vodni pumpa, ne kolik stoji vodni pumpa+rozvodova sada+montaz.
-
- Junior
Meda píše:Bohužel je tam víc možností jak tu pumpu vyměnit a vždy je lepší poslat VIN, protože neznamená když napíšeš ty údaje co jsi napsal, že ten díl co on podle nich najde, že byl dán ve výrobě do Tvého auta.Citronek píše:VIN jsem sice poslat mohl, ale podle me by mel servisak poznat spravny typ vodni pumpy i podle tech udaju, ktere jsem jim poslal (rok vyroby, druh paliva, obsah motoru) nebo se v pripade nejasnosti na ten VIN mohl servisak zeptat a ja bych mu ho ochotne poslal. Do toho, co vsechno budu krome pumpy menit je jim ve Fordu houby (rozvody uz mam nedavno menene). Ptal jsem se, kolik stoji vodni pumpa, ne kolik stoji vodni pumpa+rozvodova sada+montaz.
Jo aha

Focus I., 1,8 benzin 85kW, 5 dv.