Materiál, šikovné ruce a láska k FF = ta výroba musí jít sama

opicak píše:Promiň - možná je brzy ráno a ještě mi nezapaluje - nějak jsem to nepochopil. Nemá náhodou HF ztlumit rádio (píšeš telefon) při příchozím hovoru?
Jo, stereo vstup sem k mému Kenwoodu taky dodělával. Byl to kablík, který měl na jednom konci nějaký konektor na CD měnič a na druhém stereo jack. Akorát tam mezitím bylo několik součástek a samozřejmě schéma zapojení, aby si to člověk ubastlil, nikde... No jo, tak tenhle kablík přímo od Kenwoodu holt stál litr, noopicak píše:Jsem z toho opět na nervy, protože originál ford rádio 6000cd nemá konektor pro stereo audio vstup. Budu to muset nějak řešit pomocí konektoru pro připojení měniče, ale ještě netuším jak. Jo technika je sviňa!
Nechci tě moc naštvat, ale někomu se to třeba bude hodit. Jestli totiž tomu dobře rozumím, tak něco takového se i prodává. Jak teď různě procházím stránky, tak sem narazil na http://www.luja.cz/index.php?id=003003012, kde mají pro různé vozy něco, co by mělo dělat stejnou funkci, co popisuješ. Verze pro ISO konektory by snad měla mít i přímé napojení na Ck-7w. Pravda, za hubičku to úplně není...opicak píše:Já pracně laboroval a vymýšlel přenos hovoru do reproduktorů rádia (nechtěl jsem montovat s HF dodávaný repráček), nakonec jsem to vyřešil pomocí 4kontaktního přepínací relé a spokojenost.
Tady je fotečka (vlastně dvě)...roberto píše:To zni dobre, jen si jeste pockam na tu fotecku!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů