Jak to vidím já ? Magic má za ulovené duše u Vařechy provizi pokud samozřejmě platí klient plnou cenu. Jestliže chcete slevu a objednáte se přez Magice, nemůžete počítat s tím, že vás Magic objedná jako členy FFK a že vám nějakou slevu vyjedná, protože by nebylo z čeho vyplatit jeho provizi.Magic píše:Ahoj, bohužel ses nehlásil přeze mne, tj. s tímhle nemám já nic společného. Rovněž netuším nic o tom jak ses domlouval s někým o členstvím v klubu. Je mi líto.
jj, tak to vidím i já a ne jen jáJasio píše:Termín máš dojednaný, tak brnkni Vařechovi, že jsi z klubu, aby o tobě dopředu věděl a není co řešit.
Děkuju ti,konečně se mě někdo zastal a já si už nepřipadám jako úplný debil. Ještě teda budu muset tak den dva před tím než pojedu k Vařechovi u brnknout že jsem z klubu aby teda taky o mě věděl. (i když sme si napsali pěkněj mail,ale pro jistotu):)Jasio píše:Pokud Magic komunikuje s Vařechou, tak nevím proč se ho nezeptá. Když odpovídá Mansartovi, že o ničem neví, skoro měsíc po tom co se tu vybavujeme o slevách, tak buďto dělá mrtvého brouka, nebo ho nechápu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti