Dělám si legraci, ceny jsou víc než OK. Už se nemůžu dočkat...Magic píše:Ty ceny už jsou tak dost lukrativní 3,6 pro hatch 5dv. se mi zdá v pořádkuDamon píše:Přesně to mě napadlo taky.Dany píše:Nám stačí lukrativní ceny pro členy.![]()
![]()
.

To jsem já. Chvilku jsem tu nebyl a nestačím se divitFerino píše:Kdo je to p.Lučan?
Doufám, že se spolu někdy potkáme a hezky se nad touto anabází zasmějememansart píše:Mě teď jde o to,jestli přijdu o tu výhodu když sem byl před tím součástí spolku p.Lučana. A koukal jsem na mail a dostal jsem od p.Vařechy to číslo na online ne na něho. Tak sem zmatený
buď v klidu, Magic tady celou dobu vystupuje jak Vařechův spolupracovník a Jasio to měl původně taky přes MagiceMira píše:To jsem já. Chvilku jsem tu nebyl a nestačím se divitFerino píše:Kdo je to p.Lučan?![]()
![]()
![]()
Dovolte abych uvedl vše na pravou míru a hlavně pro mansarta:!:![]()
![]()
1. jsem obyčejný člen
2. jsem obyčejný zájemce na fólie
3. "chytil" jsem se na nabídku od Jasia, který si je nechal dělat ve Zlíně http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... &start=105
zaslán: Příspěvek pá květen 11, 2007 9:41 pm
4. Jasio psal, že u Vařechy vyjednal slevu a tak jsem na tomto vlákně začal shánět lidi - tito lidé ode mě dostali SZ a následně i e-mail
5. přímo u Vařechy jsem se objednal dřív než jsem zjistil, že Jasio to má přes Magica - tímto se Ti Magicu omlouvám pokud jsem Ti svým jednáním pokazil nějaké kšefty
6. nemyslím si, že bych do toho tady vnesl nějaký zmatek![]()
![]()
je potřeba asi jen důkladně číst
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti