Já nekouřím !!
  Já nekouřím !!   ale nechávám se
 ale nechávám se  

Já nekouřím !!
  Já nekouřím !!   ale nechávám se
 ale nechávám se  

????
  ????   

a ne
  a ne   

Jirko,a kde by to podle tebe mělo být??vrána píše:A kde to bude? Chtělo by to někde, kde majía ne

za 40k
  za 40k   Chlastám celý život "normální" pivo,nebo jak Ty to nazýváš....neříkám,že speciály nejsou mňam....ale....
 Chlastám celý život "normální" pivo,nebo jak Ty to nazýváš....neříkám,že speciály nejsou mňam....ale.... 

. Točí pivo z Koutu na Šumavě (10 filtr, nefiltr, 12 filtr, nefiltr, 14 tmavé plus minule pšenici z Vysokého Chlumce). Ceny kolem 30 Kč za půllitr a pivo výborné, ostatně Kout je tím známý.... Vzadu to má i "salonek" pro cca 20 lidí. Kuchyně je studená (všemožné pochutiny k pivu, mj. tři druhy nakl. hermoše) plus minule měli domácí hovězí guláš.
 . Točí pivo z Koutu na Šumavě (10 filtr, nefiltr, 12 filtr, nefiltr, 14 tmavé plus minule pšenici z Vysokého Chlumce). Ceny kolem 30 Kč za půllitr a pivo výborné, ostatně Kout je tím známý.... Vzadu to má i "salonek" pro cca 20 lidí. Kuchyně je studená (všemožné pochutiny k pivu, mj. tři druhy nakl. hermoše) plus minule měli domácí hovězí guláš. , takže člověk nesmrdí jako onuce už jen když tam jde domlouvat rezervačku...
 , takže člověk nesmrdí jako onuce už jen když tam jde domlouvat rezervačku...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host