Pro mě je to prdel světa když tam jedu přes celou Prahu hodinu a ještě musím bloudit mezi panelákyAda píše:Medo,to neni žádná prdel.Je to prima hospoda.Vždyť je "přímo" na metru B. Nekuřácká a 11 Staroch za 25- i žrádlo

Pro mě je to prdel světa když tam jedu přes celou Prahu hodinu a ještě musím bloudit mezi panelákyAda píše:Medo,to neni žádná prdel.Je to prima hospoda.Vždyť je "přímo" na metru B. Nekuřácká a 11 Staroch za 25- i žrádlo

Cesta je ze severu na jihozápad jestli si dobře pamatuju kde ta prdel je
  Cesta je ze severu na jihozápad jestli si dobře pamatuju kde ta prdel je 

Tak ,že bydlíš také v pěkné prdeli  :mrgreen:Ta hospa leží cca 4min od stanice Béčka
  Tak ,že bydlíš také v pěkné prdeli  :mrgreen:Ta hospa leží cca 4min od stanice Béčka  

Kulečníkový klub Luka, Brazila Bar, Harlem Disco, U Sama...
  Kulečníkový klub Luka, Brazila Bar, Harlem Disco, U Sama...
5.10. tohoto roku je ale pátekAda píše:Vážení přátelé,
dáme v sobotu,5.10.v cca 16h pivní pokec v lokalitě 50°2'56.557"N, 14°19'1.406"E .
Je to na trase metra "B" z centra (npř.Karlovo náměstí.Můstek,atd. do 20min) směr Zličín do stanice LUKA.
Odkaz na restauračku : http://www.lunchtime.cz/mlejn/

Lucije,děkuji za upozornění,nastal omyl v datu.Lucijé píše:5.10. tohoto roku je ale pátekAda píše:Vážení přátelé,
dáme v sobotu,5.10.v cca 16h pivní pokec v lokalitě 50°2'56.557"N, 14°19'1.406"E .
Je to na trase metra "B" z centra (npř.Karlovo náměstí.Můstek,atd. do 20min) směr Zličín do stanice LUKA.
Odkaz na restauračku : http://www.lunchtime.cz/mlejn/

a souhlasím s Medou, je to prdel

To mě ani nebude mrzet, že jsem celý víkend v práci mimo Prahu (a v objektu s vlastním pivovárkem
  To mě ani nebude mrzet, že jsem celý víkend v práci mimo Prahu (a v objektu s vlastním pivovárkem   ). Budu na vás u klášterního pivka vzpomínat
 ). Budu na vás u klášterního pivka vzpomínat  

To jsem nevěděl,že máš vlastní pivovárek.
  To jsem nevěděl,že máš vlastní pivovárek.  Klidně vzpomínej,my na Tebe také nevzpomeneme.
  Klidně vzpomínej,my na Tebe také nevzpomeneme.   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host