prvych 500 km spotreba katastrofalna, 15/100 (bicykel na streche a dialnicne tempo 130 km/h)

dalsich 500 km bicykel stale na streche , dialnicne tempo 110 + okresky, spotreba 6,8 ~ 11,8/100

. Chce to po natankování plný vynulovat počítadlo km a při dalším tankování ujetou vzdálenost vztáhnout k dotankovaným litrům, co ukáže stojan.
 . Chce to po natankování plný vynulovat počítadlo km a při dalším tankování ujetou vzdálenost vztáhnout k dotankovaným litrům, co ukáže stojan.

ja som nepocital s tym, co som natankoval "u plynare", minul som uz 4 plne nadrze, robim presny odpocet prejdenych km na LPG a znacim si km, kedy po vyjazdeni plynu prepne na benzin, pricom hned idem na LPG cerpacku a tankujem "doplna"
 ja som nepocital s tym, co som natankoval "u plynare", minul som uz 4 plne nadrze, robim presny odpocet prejdenych km na LPG a znacim si km, kedy po vyjazdeni plynu prepne na benzin, pricom hned idem na LPG cerpacku a tankujem "doplna"   

), 186,91 litr LPG, 147, 61 € = 14,58 l/100 km a 11,51 €/100 km
 ), 186,91 litr LPG, 147, 61 € = 14,58 l/100 km a 11,51 €/100 km + k nakladom na LPG sa pripocitaju starty na benzin a FlashLube, ktore nie su v mojom sledovani zahrnute, ale isto este zhorsia ekonomiku plynu
  + k nakladom na LPG sa pripocitaju starty na benzin a FlashLube, ktore nie su v mojom sledovani zahrnute, ale isto este zhorsia ekonomiku plynu 

spotřeba lpg je lepší počítat natankování a dojezd uplně do přepnutí na benzín.Já mám teď spotřebu 46l-500 km ale míval jsem nižší,mám teď problémy z volnoběhem
 spotřeba lpg je lepší počítat natankování a dojezd uplně do přepnutí na benzín.Já mám teď spotřebu 46l-500 km ale míval jsem nižší,mám teď problémy z volnoběhem  takže teď nemůžu objektivně posoudit kolik najedu.
 takže teď nemůžu objektivně posoudit kolik najedu.

co je zrejme dost roboty/casu a nechce sa mu resp. nestiha
 co je zrejme dost roboty/casu a nechce sa mu resp. nestiha  

Když ti na benzín žere okolo 7-8 l tak lpg tak o litr víc 8-9.
 Když ti na benzín žere okolo 7-8 l tak lpg tak o litr víc 8-9.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů