..bando forďácká musím se omluvit ,ale obě dcery omarodily a já budu dělat o víkendu chůvu..
 ..bando forďácká musím se omluvit ,ale obě dcery omarodily a já budu dělat o víkendu chůvu..  ..
 ..

...linki škoda, tak příště chlape
  ...linki škoda, tak příště chlape

uz se na Vas tesim kluci
 uz se na Vas tesim kluci 

Anebo by se operativně mohl srázek přesunout někam blíž, třeba do OC Kr. pole. Záleží na vás.
 Anebo by se operativně mohl srázek přesunout někam blíž, třeba do OC Kr. pole. Záleží na vás.
 jen teda pak dejte zavcas vedet kde co a jak bude at vim kam si mam podle mapy.cz udelat trasu abych tam trefil
  jen teda pak dejte zavcas vedet kde co a jak bude at vim kam si mam podle mapy.cz udelat trasu abych tam trefil  Pripadne mufine kdyby se menilo misto tak jestli by jsi dal pak odkaz na mapy
  Pripadne mufine kdyby se menilo misto tak jestli by jsi dal pak odkaz na mapy  

.. Já bych to nechal ve Futuru - většina lidí to zná a taky je to na poslední chvilku - tak ať z toho není někdo zmatenej. A taky to mám blízko, že
.. Já bych to nechal ve Futuru - většina lidí to zná a taky je to na poslední chvilku - tak ať z toho není někdo zmatenej. A taky to mám blízko, že 

Jestli budou nejaky problemy s policii nechte me mluvit - viz ma galerka 2 strana doleAdow píše:V OC Královo Pole nás zabásnou.. Já bych to nechal ve Futuru - většina lidí to zná a taky je to na poslední chvilku - tak ať z toho není někdo zmatenej. A taky to mám blízko, že

Adame asi máš recht, scuka necháme ve Futuru a o to delší bude spanilka
 Adame asi máš recht, scuka necháme ve Futuru a o to delší bude spanilka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů