Zateka stresne okno - Mondeo MK4

Odpovědět
killeriq
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zateka stresne okno - Mondeo MK4

Příspěvek od killeriq » 06.09.2012 21:20

Zdravim,

Mate niekto stresne okno na Mondeu?

Mam takyto problem, Titanium S orig stresne okno od ford. Len ako som mal auto vonku v dazdi, tak mi tam natieklo, nic prijemne. Takze som sa rozhodol dat auto do servisu Frolik & Rataj aby mi na to pozreli. Ukazal som kde to kvapalo a kade asi voda sla. Pozrel technik na to ze no to neni standart take okno, ze to sa nerobi tu. Hovorim je to normal v Titanium S vybave prip. doplnkova.

Tak sa pytam ze co budu robit a ci mi vymenia tesnenie, on ze uvidia co s tym ale ze tesnenie nemaju skladom. Na 2 den si pridem pre auto, bolo mi povedane ze boli upchate 2 odtokove kanaliky v pravom a lavom horu okna a preto to neodtekalo ako malo....ze uz je to v poriadku.
Prebral som auto zaplatil 950 Kc za pracu a bolo.

Dnes skusam s hadicou liat vodu ako to spravili a cez to okno si veselo dalej kvape a ide to priamo do tych kanalikov...Ale to predsa nemoze byt tak, ze to tam bude stale normalne tiect a okno nebude tesnit. To by malo byt len pre pripad ze to prestane tesnit aby to nenatieklo do auta.

Zajtra im to pojdem reklamovat, lebo s takymto servisom som neni teda vobec spokojny

Teda by ma zaujimalo ci ma niekto tiez taketo okno alebo aspon vie ako by to malo fungovat, lebo neviem ci mam volat do Nemecka do Fordu, ked tu to este nevideli...

Dik za kazdu radu
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S

killeriq
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Zateka stresne okno - Mondeo MK4

Příspěvek od killeriq » 11.09.2012 15:05

http://www.motor-talk.de/forum/schiebed ... tml?page=1

no asi si odpoviem sam, troska som googlil po DE strankach a zda sa ze niekto mal ten isty problem. Zatekat to nema vobec a technik od fordu to mal spravit, bud nastavit doliehanie toho okno alebo v krajnom pripade tesnenie. Uz som do Frolika volal, ospravedlnili sa a ze im to mam znova priviest takze tento tyzden znova bez auta
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“