Zdravím pánové (fórum už nějakou dobu pročítám, ale na dámu jsem nenarazil), jelikož moje dlouholetá (14 let již je pro mne dost dlouho) známost se stávajícím vozem se chýlí ke konci, tak jsem se porozhlédl po novém voze. Moc se mě líbí FoFoII. Raději bych kombi, ale moje paní chce HB. Padl mi do oka tento inzerát:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/focus/10192279
Podle prodejce kde byl vůz koupen a servisu všechny informace sedí. Jak data koupě, tak výroby i kilometry a záruka. Auto je druhé v rodině, a většinou ho jezdila žena. Vlastnosti motoru snad prověří zkušební jízda a servis před prodejem. Jen je dost na ..... že je to na druhé straně republiky. Já jsem z Brněnska a auto "bydlí" v Plzni.
Chtěl bych spíš posoudit vhodnost motoru pro každodení dojíždění do zaměstnání, cca 50km. Diesel nechci - jezdím jako strojvedoucí a každý kdo má diesla tak je automaticky považován za zloděje.

A doposud jsem měl vždy benzín. Přemýšlel jsem také o Mondeu a nebo C-Maxu. Tam se mě ale takovouhle nabídku nepodařilo najít. Děkuji za všechny informace a rady. DAveDOG