Jo aha, to byl sraz...taspy píše:Drah píše:Tak nějak...taspy píše:To už máte absťák?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Tebe jsem na srazu taky ještě neviděl.
Přece viděl! Na tom mega srazu (2 auta) u nás na zahradě né?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minisraz Praha
- Drah
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
No nevěřím svým očím...
..takových reakcí.....
Termín.......no vzhledem k tomu, že jsme myslím všichni pracující, v týdnu je velký provoz a já již nejsem pražská, tak bych se raději přiklonila k nějakému víkendovému dni....takže sobota nebo neděle....v sobotu bude asi dost lidí pryč, takže spíš neděle...no a přesný termín a čas???? To je těžké....tak zkusím třeba neděli 10.6. ve 14h??? Ale nevím kde....že by zase Čakovice??? Moc originální nejsem, co

Termín.......no vzhledem k tomu, že jsme myslím všichni pracující, v týdnu je velký provoz a já již nejsem pražská, tak bych se raději přiklonila k nějakému víkendovému dni....takže sobota nebo neděle....v sobotu bude asi dost lidí pryč, takže spíš neděle...no a přesný termín a čas???? To je těžké....tak zkusím třeba neděli 10.6. ve 14h??? Ale nevím kde....že by zase Čakovice??? Moc originální nejsem, co
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
juj, to mozna neni uplne k zahozeni toho 10.6. Ja vezu pritulkyni na skoleni (ano v nedeli skoleni - to je na mozek) nekam po praze a odpo asi zase z5. Takze tohle by se mi i hodilo.fokina píše:No nevěřím svým očím...![]()
![]()
..takových reakcí.....
Termín.......no vzhledem k tomu, že jsme myslím všichni pracující, v týdnu je velký provoz a já již nejsem pražská, tak bych se raději přiklonila k nějakému víkendovému dni....takže sobota nebo neděle....v sobotu bude asi dost lidí pryč, takže spíš neděle...no a přesný termín a čas???? To je těžké....tak zkusím třeba neděli 10.6. ve 14h??? Ale nevím kde....že by zase Čakovice??? Moc originální nejsem, co![]()
Pratele, tak sup sup - dalsi schvaleni
- big_bart
- Zkušený

Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim
Jinak kdyby to bylo v tydnu, neni problem, protoze by taspy za mnou prijela do Prahy a domu by jsme pak jeli spolu

Jinak kdyby to bylo v tydnu, neni problem, protoze by taspy za mnou prijela do Prahy a domu by jsme pak jeli spolu
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
10.6. by vyhovovalo!!
No když to jen trochu pujde tak snad už konečně dorazim!! Ale rači nic neslibuju!! 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- bjuty
- Pokročilý

To by byla škoda, při tvém zařazení si to ale zařídíš, viďbig_bart píše:Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim![]()
![]()
![]()
Jinak kdyby to bylo v tydnu, neni problem, protoze by taspy za mnou prijela do Prahy a domu by jsme pak jeli spolu![]()
![]()
![]()
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
bjuty píše:To by byla škoda, při tvém zařazení si to ale zařídíš, viďbig_bart píše:Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim![]()
![]()
![]()
Jinak kdyby to bylo v tydnu, neni problem, protoze by taspy za mnou prijela do Prahy a domu by jsme pak jeli spolu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak leda, že by jsi ho ukecal, aby jel zase beze mě!
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
- kakamil
- Nováček

- bjuty
- Pokročilý

Tak jsem to nemyslel,taspy píše:bjuty píše:To by byla škoda, při tvém zařazení si to ale zařídíš, viďbig_bart píše:Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak leda, že by jsi ho ukecal, aby jel zase beze mě!
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
bjuty píše:
Tak jsem to nemyslel,, přijeď ty a big_barta nám vytiskni
![]()
![]()
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- bjuty
- Pokročilý

Klidně, ale budu s manželkou a nerad bych si to rozházel s big_bartemtaspy píše:bjuty píše:
Tak jsem to nemyslel,, přijeď ty a big_barta nám vytiskni
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak když mě tam tak chceš, tak se to pokusíme nějak zařídit a přijet tam! Přinejhorším si pak uděláš výlet do Benešova a hodíš mě domu
![]()
![]()
![]()
![]()
Neva