Predni panel okolo radia demontaz
-
- Nováček
Predni panel okolo radia demontaz
Cau , chtel bych na svem fofo 99 vymenit cerny plast z vybavy ambiente za ten co se daval do trendu , nikde jsem tady na foru v sekci interie nenasel navod na jeho demontaz , tak jestli nekdo vite jak to demontovat tak budu moc vdecny .
- Miri
- Test driver
- Quickie
- Moderátor
Re: Predni panel okolo radia demontaz
Miri kolega chce navod na rok 99... v kazdom pripade by mal byt podobny postup
-
- Nováček
Tak jsem se byl trosku pohrabat v aute vytahl jsem radio a okolo toho ramecku jsou 4 sroubky to ony drzi ten plast pridelany k palubce ? A este ejden dotazek at nemusim vytvaret nove tema Jde volant z FOFo II na FoFo I nejedna se mi tedka o airbag ale hlavne o tu matici co drzi volant . a este jedna malickost odpor pro regulaci otacek ventilatoru je schovany za tim "deklem" co chci vymenit ?
-
- Junior
Kennbell: Odpor ventilátoru topení je za kastlíkem u spolujezdce. Stačí povolit tři šroubky, vyndat kastlík a už jej uvidíš. 

Ford Mondeo kombi 2.0 (107kW), 2010
Ford Focus sedan 1.8 (85kW), 1999, GHIA - R.I.P.
Ford Focus sedan 1.8 (85kW), 1999, GHIA - R.I.P.
-
- Nováček
NAVOD NA DEMONTAZ: Vytahneme radio a uvidime 4 sroubky v rozkach ty odsourubejeme a schovame at se neztrati
, potom panel cely opatrne nadzdvihneme a jak to trosku cvakne potahneme k sobe cele to drzi na 4 zobaccich potom uz jen odpojime kontektory a mame predni panel sundany .
PS: vecer sem hodim foto

PS: vecer sem hodim foto