Na vrakáč bych moc nesázelC-Maxis píše:Zkus spis vrakoviste.
 . Buď bude prut odmontovanej, nebo nepůjde vůbec povolit.
 . Buď bude prut odmontovanej, nebo nepůjde vůbec povolit.  . Hrozně rádo to zalíhá.
. Hrozně rádo to zalíhá. 

Na vrakáč bych moc nesázelC-Maxis píše:Zkus spis vrakoviste.
 . Buď bude prut odmontovanej, nebo nepůjde vůbec povolit.
 . Buď bude prut odmontovanej, nebo nepůjde vůbec povolit.  . Hrozně rádo to zalíhá.
. Hrozně rádo to zalíhá. 

jedeš na Křivonosku ? prut mám starší a funkční, ale u šroubu je trochu poznačenej kleštěma, jak jsem ho povoloval když se mu nechtělo a mám k tomu i tu patku tak případně bych ti to nechal za nějakej peníz, ale poštou se mi to moc posílat nechce, případně si zajistit odvoz z Křivky někam k toběLašty píše:Ahoj nevíte zda-li ve Fordu se dá sehnat jen samostatný prut? Nějaká svině mi ho ukradla. Ptal jsem v autodílech a všude uměj jen se šroubem, ale já mám se závitem. Díky

Hodila by se někomu, kdo nejezdí do myčky. Aspoň by ji nikdo neukrad.
 Hodila by se někomu, kdo nejezdí do myčky. Aspoň by ji nikdo neukrad.   Ale myslím, že jsem ji zmrvil
 Ale myslím, že jsem ji zmrvil   .
 .

ani jsem se radši neptal kde ji vzal
  ani jsem se radši neptal kde ji vzal  

No, když 100% z Forda, tak ji vzal někde z Forda.Lašty píše:Díky všem za rady. Anténu už mám, zmínil jsem se v hospodě a kámoš odběhl a pak mi ji donesl, že 100% ví, že je z Fordaani jsem se radši neptal kde ji vzal
 Za chvíli tady bude někdo schánět anténu
  Za chvíli tady bude někdo schánět anténu  .
 . 

.
 .

. Ten sroub vypada jako by byl hlinikovej nebo z nejaky litiny. Pripada mi docela krehkej. No budu muset sehnat minimalne tu zakladnu novou...
. Ten sroub vypada jako by byl hlinikovej nebo z nejaky litiny. Pripada mi docela krehkej. No budu muset sehnat minimalne tu zakladnu novou...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti