Wifi
-
- Junior
Wifi
Chtel bych poprosit pocitacove znalce o radu. Na mem notebooku (acer) mi prestalo fungovat wifi. Zapinani a vypinani pomoci Fn+F3 nemaka a zadny jiny prepinac tam nemam.
A ted otazka. Je nejaka jina moznost, jak to uvest do chodu???
Diky za kazdou radu.
A ted otazka. Je nejaka jina moznost, jak to uvest do chodu???
Diky za kazdou radu.
Ford Focus 1.8 Zetec 2008
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
Re: Wifi
Na starym notebooku mam takovy posuvnik, ale na tomhle nic. Uz jsem to zkoumal desetkrat
.
A to odebrani a nainstalovani ovladacu je pro me spanelska vesnice. To asi nedam, protoze nevim jak
. V tomhle jsem ponekud zaostalej
Jsem si myslel, jestli to nejde zapnout nekde v nastaveni pres start assessories atd.

A to odebrani a nainstalovani ovladacu je pro me spanelska vesnice. To asi nedam, protoze nevim jak

Jsem si myslel, jestli to nejde zapnout nekde v nastaveni pres start assessories atd.
- lucky.jack
- Test driver
Nevím co máš za systém, ale v XP to jde přes tlačítko START - NASTAVENÍ - OVLÁDACÍ PANELY. Tam Síťové připojení a pak podle obrázku v příloze...
ACER nemám takže nevím jestli tam opravdu nemáš nějaký posuvník, který sis třeba omylem šoupnul. Mám ASUSe a tam je posuvník dole pod touchpadem.
A já to mám pře dvouhmat Fn+F2.
ACER nemám takže nevím jestli tam opravdu nemáš nějaký posuvník, který sis třeba omylem šoupnul. Mám ASUSe a tam je posuvník dole pod touchpadem.
A já to mám pře dvouhmat Fn+F2.
Naposledy upravil(a) lucky.jack dne 09.07.2012 20:49, celkem upraveno 1 x.
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- .
U některým notebooků to jde zapnout pokud nainstaluješ ovladače a software k tomu určený. Pak jde zapnout softwarově. Ovladače nainstalované máš? Jaký máš systém? Jaký je typ notebooku?
-
- Junior
Mam acer aspire 5551 s windows 7. Posuvnik tam vazne zadny nemam. Ten mam na stary toshibe a to bylo prvni po cem jsem patral. Do vcerejska to makalo normalne. Vcera jsem to zapnul a nic. Tak jsem vygooglil postup: vypnout pomoci hlavniho vypinace odpojit od site a vyndat baterku. Nechat 5 minut a znova zapnout (to je jak kucharka od Babici
). Tak jsem to tak udelal a jelo to.
Dneska jsem zapnul comp a zase nic. Tak jsem z toho trochu plachej

Dneska jsem zapnul comp a zase nic. Tak jsem z toho trochu plachej

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hm, podobným způsobem se se mnou loni rozloučil wifi modul na DELLu. Po zapnutí ntb jsem se nepřipojil jinak než přes kabel. Nikde žádná chyba, jen nic kolem sebe neviděl. Řešeno výměnou modulu.
Acera už jsem dlouho neměl v ruce, tak jen tip naslepo: Zkus se podívat do BIOSu, zda ho tam nemáš vypnutý. Případně stáhni a spusť nějakou diagnostiku. Pro začátek by mohla stačit i Sandra (http://www.sisoftware.net).
A z druhého konce: K čemu se připojuješ? Nemohl ti umřít/zresetovat router. Dá se na něj připojit přes wifi jiným zařízením, třeba mobilem? Nepřidal si nové zařízení, které by mohlo vést ke kolizi adres? Zkoušel jsi se s ntb připojit jinde (nějaká free wifi)?
Acera už jsem dlouho neměl v ruce, tak jen tip naslepo: Zkus se podívat do BIOSu, zda ho tam nemáš vypnutý. Případně stáhni a spusť nějakou diagnostiku. Pro začátek by mohla stačit i Sandra (http://www.sisoftware.net).
A z druhého konce: K čemu se připojuješ? Nemohl ti umřít/zresetovat router. Dá se na něj připojit přes wifi jiným zařízením, třeba mobilem? Nepřidal si nové zařízení, které by mohlo vést ke kolizi adres? Zkoušel jsi se s ntb připojit jinde (nějaká free wifi)?
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

-
- Junior
Tak vyreseno.
Jsem se podival do BIOSu, jak jste mi radili (teda jestli to je ten zmatek, ktery se otevre po zapnuti s F2). Vubec nic jsem tam nevycetl, protoze tomu nerozumim
, tak jsem z toho vysel, zapnul comp a svete div se, wifi zase maka
Diky za napovedy. Snad uz to bude v pohode.
Jsem se podival do BIOSu, jak jste mi radili (teda jestli to je ten zmatek, ktery se otevre po zapnuti s F2). Vubec nic jsem tam nevycetl, protoze tomu nerozumim

Diky za napovedy. Snad uz to bude v pohode.