Díky moc za info.Vím,kde to je.Sjedu tam a uvidím.Ještě jednou díky.Skubi píše:jo, víš kde je areál DAMZA vedle Baumaxu? tak hned za vrátnicí vpravo je reklamka, kde dělají poháry potisky atd. a tam mi to borec udělal během 15 min z návrhu co jsem si donesl na disketě. nechal si to určitě v počítači, takže když mu řekneš, co chceš, tak si určitě vzpomeneExciteFF píše:Skubi a ty si to necháš dělat někde v Přerově???Skubi píše:tak jsem se dneska cestou z jarní prohlídky u Forda konečně dostal k tomu, abych si nechal udělat 2x tu samolepku na třetí brzdové světlo![]()
![]()
po mě chtěl za ty dvě 150,-
edit: jen teď nevím, jestli má kombajn a HB stejný rozměr toho světla, ale zřejmě jo
čiré blinkry + brzdové světlo focus
-
ExciteFF
- Junior

-
ExciteFF
- Junior

A proč ne???Třeba by to vyšlo na podruhéBingi píše:Kde berete ty ceny???? Mě to udělali v Brně na počkání za 20Kč/kus. A ještě to dělala moc pěkná slečna. Pozval sem ji na kafe, ale nějak to nevyšlo tak snad tu svou nálepku nepokazím.....nechtěl bych tam teď za ní znova přijít, že chci udělat další![]()
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
2Bingi: tak za tu cenu toho můžeš udělat hafo a pak to třeba prodávat 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Bingi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

- Bingi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Samolepka
No počkám jestli by nemělo zájem víc lidí a kdyžtak se dohodnem:-) Takže jestli ještě někdo má zájem o samolepku na zadní 3. světlo s nápisem Focus vytisknutou z toho souboru *.crd co všude koluje a za cenu 55Kč/kus (musím započíst poštovný, obálku, a taky abych z toho něco málo měl a za tu odvahu jít zas té slečně tiskařce na oči)
Furt lepší než třeba za 80 nebo 150 jak sem tady někde četl a máte to bez práce!
.Tak kdyžtak pište na soukromou zprávu a nebo i normálně, teď mám sice 14 dni dovču, ale na net se snad někdy dostanu. Abych udělal reklamu - je to samozřejmě i s přenoskou! Jo a já to mám na tmavší červené neprůhledné samolepící fólii.
-
KUTY
- Bingi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
-
KUTY
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
zatím jsem to ještě nelepil ( v úterý jdu na teflon, tak až potom ), ale je to neprůhledná fólie, takže by měl svítit pouze nápisKUTAC píše:No je to pekne, akurat neviem, ako to svieti "skubimu", kedze som si vsimol, ze on to ma cervenej farby. Nie je lepsie priehladne pismo na ciernom podklade ?

- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
ExciteFF
- Junior

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak to je super, asi to tam zítra taky nalepím a nebudu čekat, až budu mít auto naleštěnéExciteFF píše:Skubi:Tak už to mám taky vyřezané a díky za radu.Měl to v počítači a hned mi to udělal.![]()
Jinak už to mám i nalepené a vypadá to super.Svítí jen ten nápis.Přihodil bych jse foto,ale nějak se nemůžu domluvit s digitálem![]()
![]()
![]()

- Petr_Z
- Nováček

Re: Samolepka
Taky bych měl zájem.... Takže pokud to vyjde, budu rád... Ale možná bych radši černou, pokud by byla možnost volby.Bingi píše:No počkám jestli by nemělo zájem víc lidí a kdyžtak se dohodnem:-) Takže jestli ještě někdo má zájem o samolepku na zadní 3. světlo s nápisem Focus vytisknutou z toho souboru *.crd co všude koluje a za cenu 55Kč/kus (musím započíst poštovný, obálku, a taky abych z toho něco málo měl a za tu odvahu jít zas té slečně tiskařce na oči)![]()
Furt lepší než třeba za 80 nebo 150 jak sem tady někde četl a máte to bez práce!
.Tak kdyžtak pište na soukromou zprávu a nebo i normálně, teď mám sice 14 dni dovču, ale na net se snad někdy dostanu. Abych udělal reklamu - je to samozřejmě i s přenoskou! Jo a já to mám na tmavší červené neprůhledné samolepící fólii.
Ford Focus combi 1,8 TDi 2001, černá metla
[img:161whi2h]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:161whi2h]
[img:161whi2h]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:161whi2h]