Dopadlo to celkem dobře, projel jsem horem, už ani nevím jak se ty ulice jmenovaly, ale tak jak mi to naplánovala původně navigace, tak bych nedojel a dostal bych pokutu, protože celé 3 dny co jsem v Praze byl, tak dole na Jindřišské ulici stála policie jak státní tak městská a rozdávali pokuty těm, kdo chtěl po Jindřišské projet, ať už přímo po ní, nebo by chtěl shora na Jindřišskou odbočit. Ta Jindřišská je prostě zavřená a konec. Nakonec jsem přijel někde od Senovážného náměstí, kde se mi podařilo zaparkovat, protože Pánská před hotelem byla totálně plná, stejně tak na Příkopě a těch pár set metrů jsme došli

Nechápu lidi, co mají nervy vůbec jet někde do centra Prahy autem. Máte v pohodě MHD, kde šaliny i metro jezdí každé 3 minuty a autem to vůbec nedává smysl.
Když jsem ale z centra odjížděl, potřeboval jsem se dostat zhruba kolem 15hod. do Motole. Nechal jsem se slepě vést navigací, dostal jsem se na Wilsonovu, pak za Václavským náměstím po Žitné přes Jiráskův most. Tam se to trochu štosovalo, ale nebylo to nic dramatického. Musí to tam vypadat i hůře. Co jsem zažil ale dole na Žitné, ty woe to byla scéna jako z amerického filmu
Hrkáme se hrkáme, jedna, dvě, brzda. Jedna, dvě a zase brzda (hodil by se automat

) Najednou někde před námi slyším klakson. Na semaforu v dáli zelená, a asi páté auto přede námi v levém pruhu stojí a v našem pravém pruhu taky. V tom našem pruhu najednou z toho zhruba pátého auta před námi vyskočil tak dvoumetrový černoch a šel k tomu autu v levém pruhu co stálo vedle něho. Měl jsem stažené okýnka, tak jsem slyšel rambajs. Začal jsem troubit, jako jediný

dopřál jsem si, ale borci byli v klidu a asi 3-4minuty po sobě řvali. Ten černoch mu pořád ukazoval fakana, obešel auto toho čecha, měl Pežota 607, ten černoch vylezl z něčeho hodně nízkého, nějaký sporťák, bezrámová okna, neviděl jsem, tím že stál v naší řadě. No nechybělo moc a ten černoch do něho skočil. Ten čech bych evidentně v klidu a i když to bylo kus chlapa, v relativně mladém věku, dobře rostlý, tak ten černý byl obr jako prase. Vylézt tak na mě, tak z toho auta nevylezu. Ale ten čech se ho nebál. Fakt to byla scéna, kterou jsem nechápal. Nevím jestli je to v Praze běžné, nebo jsem měl zrovna štěstí.
No a pak jsem ještě 3.den uvízl v zácpě na Letné, ale ne na Milady Horákové, tu jsem dobře objel, teď tam kopou, ale vzadu za stadioném AC Sparty, jak je tam tak hodně ambasád a pak se jede rovně do Letenského tunelu. Tak tam jsem si 2x postál, jednou když jsem jel na Spartu a musel jsem minout Milady Horákové a podruhé, když jsem jel v podvečer domů, kdy je v Praze asi největší zácpa znova. Jakmile jsem ale vjel do Letenského tunelu, už to bylo fajn
Každopádně bydlet v Praze, jezdím MHD, protože jet každé 3minuty spoj je bezva. Potřeboval jsem se dostat ještě jednou z Letné do Centra na ulici Na Příkopě. Použil jsem metro A ze stanice Hradčanská a byl jsem tam co by dup. Jet tam autem, tak se tam hrkám jako debil a ještě nemám kde zaparkovat

To co jsem zvládnul ujít pěšky z Letné na stanici metra Hradčanská a z metra na Můstku na ulici Na Příkopě a zpět, bych podle mě nezvládnul autem ani tam. Takže milí pražané, nebo prostě ti, co tam jezdíte autem, vyzývám vás, používejte MHD