Ahojte,
v blizkej dobe budeme s priatelkou riesit nakup FoFo II HB, bud 1.6TDCi prip.skor 1.8 TDCi (dizel hlavne kvoli charakteristike, dlhsim trasam...), cenovo by sme sa radi vosli do 7.500 EUR. Najazd do 130.000 km by bol fajn, ale prvorady bude stav auta (toto forum nejaky cas sledujem a rizika jazdenych dieslov a stocenych km su mi zname), skor mam inu dilemu. Radsej by som kupil 2008 facelift, proste sa mi paci ovela viac aj ked pojde o vybavu Trend, ale zas mozno by stala zato aj nejaka 2007ka s lepsou vybavou (alebo nizsim najazdom?), co by ste preferovali? Je to moje prve auto, takze neviem ci sa hned oplati investovat do vyssej vybavy (za tie prachy aj tak pochybujem ci to vyda vobec na 2007 ghia). Aky mate vseobecne nazor na facelift 2008? Okrem zmeny karoserie a interieru sa tam snad nic zasadne nemenilo (viem este o defaultnom ESP...)
Vdaka za nazory
Kupa FoFo II - facelift vs.vybava
- nemis
- Nováček
Kupa FoFo II - facelift vs.vybava
FF II 2009, 1.6 TDCi 66kW
- lucky.jack
- Test driver
Re: Kupa FoFo II - facelift vs.vybava
Spíš bych se klonil k 1.8, je spolehlivější a výkonější atd...
Tady nejde o to co bysme preferovali my, ale co preferuješ ty
I když...já bych bral klidně 07 s lepší výbavou než 08 se základem...FF po FL jsou zase cenově výš, takže máš jakous malou jistotu, že ho po nějaký době prodáš líp.
Hlavně neber prvního co se ti bude líbit. Kouki do bazaru k fokimu. Tam určitě neproděláš, ikdyž třeba má cenu o něco výš něž bazary na netu - ví proč si takovou cenu může dovolit dát
Neprodává stočenky, bouračky apod, ale auta se "zárukou".
Tady nejde o to co bysme preferovali my, ale co preferuješ ty

I když...já bych bral klidně 07 s lepší výbavou než 08 se základem...FF po FL jsou zase cenově výš, takže máš jakous malou jistotu, že ho po nějaký době prodáš líp.
Hlavně neber prvního co se ti bude líbit. Kouki do bazaru k fokimu. Tam určitě neproděláš, ikdyž třeba má cenu o něco výš něž bazary na netu - ví proč si takovou cenu může dovolit dát

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm