Tohle mě maximálně vytáčí - svítící kontrolka a ukazatel na nule...ještě víc než plečky naskládaný přes sebe tak, že když je potřeba vyjet na zkušebku, je to jak skládání domina...Ac1D píše:jenze ne kazdy je poctivy jako ty a ve vetsine pripadu se davaji do bazaru auta kterych se snazi majitel zbavit a kazda usetrena koruna se pocita takze pomalu nemuzes vybrane auto ani projet protoze ma prazdnou nadrzJardak píše:Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.
Koupě FoFo 1,8 TDCi, 74kW, r.v. 2003
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě FoFo 1,8 TDCi, 74kW, r.v. 2003
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě FoFo 1,8 TDCi, 74kW, r.v. 2003
boji se ze se auto rozpadne tak benzinu davaji jen na nejaky pidiokruh.Nevim proc nemaji srovnany auta treba takhle aspon by bylo vedet co prodavajiWolodyjowsski píše:Tohle mě maximálně vytáčí - svítící kontrolka a ukazatel na nule...ještě víc než plečky naskládaný přes sebe tak, že když je potřeba vyjet na zkušebku, je to jak skládání domina...Ac1D píše:jenze ne kazdy je poctivy jako ty a ve vetsine pripadu se davaji do bazaru auta kterych se snazi majitel zbavit a kazda usetrena koruna se pocita takze pomalu nemuzes vybrane auto ani projet protoze ma prazdnou nadrzJardak píše:Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.

Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
Focus kombi TDDI,66KW,2004