Koupě FoFo 1,8 TDCi, 74kW, r.v. 2003

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě FoFo 1,8 TDCi, 74kW, r.v. 2003

Příspěvek od Wolodyjowsski » 12.06.2012 21:01

Ac1D píše:
Jardak píše:Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.
jenze ne kazdy je poctivy jako ty a ve vetsine pripadu se davaji do bazaru auta kterych se snazi majitel zbavit a kazda usetrena koruna se pocita takze pomalu nemuzes vybrane auto ani projet protoze ma prazdnou nadrz :hah:
Tohle mě maximálně vytáčí - svítící kontrolka a ukazatel na nule...ještě víc než plečky naskládaný přes sebe tak, že když je potřeba vyjet na zkušebku, je to jak skládání domina...

Ac1D
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě FoFo 1,8 TDCi, 74kW, r.v. 2003

Příspěvek od Ac1D » 12.06.2012 21:06

Wolodyjowsski píše:
Ac1D píše:
Jardak píše:Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.
jenze ne kazdy je poctivy jako ty a ve vetsine pripadu se davaji do bazaru auta kterych se snazi majitel zbavit a kazda usetrena koruna se pocita takze pomalu nemuzes vybrane auto ani projet protoze ma prazdnou nadrz :hah:
Tohle mě maximálně vytáčí - svítící kontrolka a ukazatel na nule...ještě víc než plečky naskládaný přes sebe tak, že když je potřeba vyjet na zkušebku, je to jak skládání domina...
boji se ze se auto rozpadne tak benzinu davaji jen na nejaky pidiokruh.Nevim proc nemaji srovnany auta treba takhle aspon by bylo vedet co prodavaji Obrázek
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“