ECCE HOMO 2008
- Kaca
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ECCE HOMO 2008
přikládám pár čerstvých foteček..nevím jestli tady už takové téma není ale nenašla jsem 

- Kaca
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: ECCE HOMO 2008

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pěkný fotky a nebylo to ani tak daleko
, ale tento víkend už těch akcí bylo až až 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme letos vyrazili poprvé na Ecce Homo do Šterberka. Neznaje trať, rozhodl jsem se vyrazit na inzerované divácké místo na Lipině (podle mapy dobrý příjezd a parkoviště). Cesta nahoru super a měl-li jsem nějaké pavouky v motoru, zaručeně všichni shořeli
Trochu mě překvapilo, že se vybírá vstupné, na webu o tom neinformovali, ale co už, vypláznul jsem 2x 120Kč, pade za parking a jel dál, nahoře pokuřoval pubertální pořadatel, nijak nereagoval, tak jsem zaparkoval auto u krajnice, vystoupili jsme, uviděl nás a hned vybekoval že tam nemůžeme stát, že máme jet na parkoviště, říkám že kdyby byl tak laskav, dělal svou práci a ukázal nám, kde tedy je to parkoviště, ušetříme si oba starostí.
Po zaparkování jdeme ke trati a už z dálky vidím, že "mlíko" je na tom ještě hůř než na Barumce ... jako sedět v polovině louky, desítky metrů od trati, která je navíc lemována svodidly?
Chápu, že je mohla stavět SKANSKA, ale i tak mi to přišlo přehnané.
Nicméně se usazujem, dáme si klobásku, jedno pivečko a kocháme se projíždějícími vozy. Po přestávce jsme přešli na jedno místečko za svodidla, vedle nás pořadatel a "zametač", stáli jsme sice cca 2 metry od pásky, ale pořád bezpečně a s nadějí že uděláme pěkné fotky (měli jsme čistý výhled na trať). Pořadatel nic neřííkal, takže pohoda.
Jen co hlasatel oznámil, že za chvilku pojede první vůz, otočil se na nás pořadal a suše prohlásil "Jděte za pásku!" ... na můj dotaz, proč nám to neřekl hned, když už tady 15 min. stojíme a se jen povýšeně usmál
. Tak jsem ho v duchu poslal doprdele a šli jsme na druhou stranu.
I tak ale cesty nelituji a akce se mi líbila. Příště to chce najít lepší místa.
http://zdenda-foto.wz.cz/Auta/2012-06-0 ... index.html

Trochu mě překvapilo, že se vybírá vstupné, na webu o tom neinformovali, ale co už, vypláznul jsem 2x 120Kč, pade za parking a jel dál, nahoře pokuřoval pubertální pořadatel, nijak nereagoval, tak jsem zaparkoval auto u krajnice, vystoupili jsme, uviděl nás a hned vybekoval že tam nemůžeme stát, že máme jet na parkoviště, říkám že kdyby byl tak laskav, dělal svou práci a ukázal nám, kde tedy je to parkoviště, ušetříme si oba starostí.

Po zaparkování jdeme ke trati a už z dálky vidím, že "mlíko" je na tom ještě hůř než na Barumce ... jako sedět v polovině louky, desítky metrů od trati, která je navíc lemována svodidly?

Nicméně se usazujem, dáme si klobásku, jedno pivečko a kocháme se projíždějícími vozy. Po přestávce jsme přešli na jedno místečko za svodidla, vedle nás pořadatel a "zametač", stáli jsme sice cca 2 metry od pásky, ale pořád bezpečně a s nadějí že uděláme pěkné fotky (měli jsme čistý výhled na trať). Pořadatel nic neřííkal, takže pohoda.
Jen co hlasatel oznámil, že za chvilku pojede první vůz, otočil se na nás pořadal a suše prohlásil "Jděte za pásku!" ... na můj dotaz, proč nám to neřekl hned, když už tady 15 min. stojíme a se jen povýšeně usmál

I tak ale cesty nelituji a akce se mi líbila. Příště to chce najít lepší místa.
http://zdenda-foto.wz.cz/Auta/2012-06-0 ... index.html