Právník Praha

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
postak
Test driver
Test driver

Právník Praha

Příspěvek od postak » 06.05.2012 14:30

Zdravím všechny fokusáky, monďáky apod. Není tady snad někdo z našich řad nějaký právník poblíž Prahy :?:

Scooby
Junior
Junior

Re: Právník Praha

Příspěvek od Scooby » 06.05.2012 17:53

Z jaky kategerie? trest, obchod, nemovitosti?
-
Obrázek
"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

postak
Test driver
Test driver

Re: Právník Praha

Příspěvek od postak » 06.05.2012 19:28

Ono ani tak nejde z jaké kategorie, jako spíš o to, že potřebuje člověk mě blízký pomoc v nouzi. Zůstal bez prostředků, je sice v kontaktu s jistou neziskovou organizací, ale aspoň nějakou konzultaci "zdarma" kdyby mohl poskytnout. Jde o rozvod, domácí násilí, majetkové vyrovnání. Je tam i vydírání apod. Nepíše se mi to lehce, ale kdyby jste měli nějakého fajn známého, který by byl ochoten v rámci dobrého pocitu pomoct jedné ženě, pomohlo by mi to a hlavně ji a jejím dvou dětem. Vím, že každý potřebuje peníze, proto nevím, zda mohu takovou službu žádat, ale věřím, že dobří lidé ještě nevymřeli. Mám sice dva kámoše, ale jeden dělá státního zástupce v Olomouci, a druhý je v Českých Budějovicích. Oba pocházejí z Třince. Vím, že by to pro mě udělali. Ještě když byl jeden z nich v Třinci, tak pomohl osobně mě. Najde se :?: :oops: :roll:

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“