Koroze
-
KUTY
-
KUTY
Lenze som lenivy. Nemyslim si, ze mam dost pevne nervy na debatu so servisakmi u Forda. A inak, nemam potvrdenie a predoslej prehliadke laku resp. karoserie. Naposledy len v servise na nejaku vymenu...uz nepamatam.
Ani neviem ako dlho by to trvalo, ale skusim pohladat na fore, ci to uz niekto absolvoval.
Oni vymenia a nastriekaju cele dvere ?
Je to nejak v ramci zaruky na karoseriu ? Alebo este zo mna vytiahnu par tisic ?
Vdaka.
Ani neviem ako dlho by to trvalo, ale skusim pohladat na fore, ci to uz niekto absolvoval.
Oni vymenia a nastriekaju cele dvere ?
Je to nejak v ramci zaruky na karoseriu ? Alebo este zo mna vytiahnu par tisic ?
Vdaka.
- astor
- Nováček

Tak jsem byl dnes ve Fordovi
Technik se na to podíval , řekl ano to je na opravu..
Jako v loni navrhl.. máte na to 12 let záruku, tak to nechte být . Čím to uděláme později , tím to bude pro vás lepší. Dostanete nové dveře atd.
Všechno mi orazítkoval a nestálo to ani korunu...
Já to beru jako výhru. Všechno mám papírově v pořádku a tak si můžu nechat za jejich prachy spravit třeba za 5 let celý auto a bude zas jako nový .. Mám 12 let záruku na karoserii .. tzn do roku 2016
Zatím to neřeším, nenechám si to brousit a stříkat.. chci jednou nové dveře...
Nejlépe všechny 
Technik se na to podíval , řekl ano to je na opravu..
Jako v loni navrhl.. máte na to 12 let záruku, tak to nechte být . Čím to uděláme později , tím to bude pro vás lepší. Dostanete nové dveře atd.
Všechno mi orazítkoval a nestálo to ani korunu...
Já to beru jako výhru. Všechno mám papírově v pořádku a tak si můžu nechat za jejich prachy spravit třeba za 5 let celý auto a bude zas jako nový .. Mám 12 let záruku na karoserii .. tzn do roku 2016
Zatím to neřeším, nenechám si to brousit a stříkat.. chci jednou nové dveře...
FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
-
KUTY
- astor
- Nováček

Někde se tady psalo o rozdělení doby záruky. Některá auta 6 let a jiná 12. Noc si na to nevzpomínám . Snad to bylo podle roku výroby. Pokus se to tady někde najít.
Já mám v servisce napsáno, záruka na korozi karoserie 12 let.
K tomu zda tam zajít. To určitě ano, ale to je o jednání nezi lidma. Ne ofic. třeba mu dáš ty 200 za kontrolu do kapsy a on to jenom orazítkuje. A je to myslín i pro ně v tu chvilku pohodlnější něž vyřizovat reklamaci.
Musíš ale mít každý rok zpátky orazítkovanou kontrolu. I když i to se určitě dá při dobré vůli dorazítkovat...
Já mám v servisce napsáno, záruka na korozi karoserie 12 let.
K tomu zda tam zajít. To určitě ano, ale to je o jednání nezi lidma. Ne ofic. třeba mu dáš ty 200 za kontrolu do kapsy a on to jenom orazítkuje. A je to myslín i pro ně v tu chvilku pohodlnější něž vyřizovat reklamaci.
Musíš ale mít každý rok zpátky orazítkovanou kontrolu. I když i to se určitě dá při dobré vůli dorazítkovat...
FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
-
couddy
- Zkušený

-
KUTY
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
-