ACL Daffner Autocentrum Lützner Strasse GmbH, Leipzig
- ado75
- Nováček
ACL Daffner Autocentrum Lützner Strasse GmbH, Leipzig
Má niekto skúsenosti s týmto nemeckým Autohausom?
Ide o predajcu Ford. Kupoval tam už niekto z Vás auto?
Ďakujem za každú info.
Ide o predajcu Ford. Kupoval tam už niekto z Vás auto?
Ďakujem za každú info.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kamarat tam bral jedno Mondeo r.v. 2006, 2.0 TDCi 116k, na taxi, a pochvaloval si, obrovsky vyber, auto v super stave, akurat ze neboli velmi napomocni pri vybavovani prenosnych znaciek, nechceli s nimi poslat cloveka na urad, tak si to museli vybavit sami... Ale inak spokojnost, kupil by tam bez obav aj dalsie... 

- Forfoc
- Pokročilý
- ado75
- Nováček
Ďakujem za info. Chcem od nich kúpiť FOFO r.v. 2006, okolo 20000km.
Pokiaľ viem, tak požičovne vymieňajú autá po 50000km a viac, preto nerozumiem prečo predávajú tak málo jazdené autá. Väčšina áut je tam z požičovní.
Žeby zatopené po povodniach? ...alebo stočené?
By the way, vie mi niekto poradiť kam sa mám pozrieť, aby som zistil či auto bolo vytopené.
Pokiaľ viem, tak požičovne vymieňajú autá po 50000km a viac, preto nerozumiem prečo predávajú tak málo jazdené autá. Väčšina áut je tam z požičovní.
Žeby zatopené po povodniach? ...alebo stočené?
By the way, vie mi niekto poradiť kam sa mám pozrieť, aby som zistil či auto bolo vytopené.
- Forfoc
- Pokročilý
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Citam o predaji poziciavanych FF tak pridavam skusenost kolegu, ktory bol osobne minuly tyzden v bazari v Bleibachu http://www.wensauer.com
Je to cca 200km juhozapadne od Prahy. Po telefonickom rozhovore im dotycny vravel, ze v pohode im da exportnu cenu. Normalna bola okolo 10.500 EUR a exportna 8700 EUR (bavime sa o FF II – viac na ich stranke). Po prichode na miesto tam mali cca 150 Focusov, ale predajca zacal vymyslat, ze exportnu cenu im da len ak je niekto z nich pravnicka osoba. Pritom mu navrhli, ze ci by im dal zlavu, ak by zobrali 3 auta. Tak vravel, ze ak by zobrali 10 aut, tak da zlavu 50 (!!!) EUR.
Tie Focusy (ako pisem na zaciatku) boli povodom z pozicovne z letisk atd, takze boli na nich minimalne skody, co mi kolegovia potvrdili osobne, kedze to videli. Urcite by sa dalo nieco vybrat.
Takze to stroskotalo na cene a nezobrali nic.
Je to info pre vas, keby nahodou niekto na nich natrafil na internete.
Citam o predaji poziciavanych FF tak pridavam skusenost kolegu, ktory bol osobne minuly tyzden v bazari v Bleibachu http://www.wensauer.com
Je to cca 200km juhozapadne od Prahy. Po telefonickom rozhovore im dotycny vravel, ze v pohode im da exportnu cenu. Normalna bola okolo 10.500 EUR a exportna 8700 EUR (bavime sa o FF II – viac na ich stranke). Po prichode na miesto tam mali cca 150 Focusov, ale predajca zacal vymyslat, ze exportnu cenu im da len ak je niekto z nich pravnicka osoba. Pritom mu navrhli, ze ci by im dal zlavu, ak by zobrali 3 auta. Tak vravel, ze ak by zobrali 10 aut, tak da zlavu 50 (!!!) EUR.
Tie Focusy (ako pisem na zaciatku) boli povodom z pozicovne z letisk atd, takze boli na nich minimalne skody, co mi kolegovia potvrdili osobne, kedze to videli. Urcite by sa dalo nieco vybrat.
Takze to stroskotalo na cene a nezobrali nic.
Je to info pre vas, keby nahodou niekto na nich natrafil na internete.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele: