Ford Focus II 1,6i 16V TREND

A co je na tom? Nebo můžeš čekat, až se slušný auto objeví u Franta Cars Horní Dolnícarmelo píše:právě že vypadá dobře...jenže to mám přes půl republiky
Pokud auto vypadá slušně, moc se neohřeje...carmelo píše:Ad: silverwolf, Wolodyjowsski: také jsem tam hned volal, zda je ještě k mání..no musím počkat, někdo mě předběhl prý... chtěl jsem znát názor ostatních na poměr cena/r.v./najeté km než se tam vydám. Jeví se to jako slušné auto, tak teď jen doufata přeci jen mě čeká první koupě ojetiny, takže mám nulové zkušenosti
Souhlas, proto jen tiše doufámWolodyjowsski píše:Pokud auto vypadá slušně, moc se neohřeje...carmelo píše:Ad: silverwolf, Wolodyjowsski: také jsem tam hned volal, zda je ještě k mání..no musím počkat, někdo mě předběhl prý... chtěl jsem znát názor ostatních na poměr cena/r.v./najeté km než se tam vydám. Jeví se to jako slušné auto, tak teď jen doufata přeci jen mě čeká první koupě ojetiny, takže mám nulové zkušenosti
Stočených šunek a la Promoušn Kchárz či obouchaných Španělů od Vracova je všude plno...
Auto In - to jsou Pardubice? Tam máme zatím kladné reference. Chce to se aktivně zajímat a docela rychle jednat, klidně se tam co nejdříve vydat omrknout...carmelo píše:Souhlas, proto jen tiše doufámWolodyjowsski píše:Pokud auto vypadá slušně, moc se neohřeje...carmelo píše:Ad: silverwolf, Wolodyjowsski: také jsem tam hned volal, zda je ještě k mání..no musím počkat, někdo mě předběhl prý... chtěl jsem znát názor ostatních na poměr cena/r.v./najeté km než se tam vydám. Jeví se to jako slušné auto, tak teď jen doufata přeci jen mě čeká první koupě ojetiny, takže mám nulové zkušenosti
Stočených šunek a la Promoušn Kchárz či obouchaných Španělů od Vracova je všude plno...
Ano AutoIn jsou východní čechy..Tak já hovořil dvakrát s člověkem, který má prý prodej na starost a řekl mi, že se ozve. Mít to blíž tak samozřejmě zajedu, ale zas dle jeho vyjádření s tím autem ještě pův. majitel jezdí a není vystaveno na pobočce/bazaru.Wolodyjowsski píše:
Auto In - to jsou Pardubice? Tam máme zatím kladné reference. Chce to se aktivně zajímat a docela rychle jednat, klidně se tam co nejdříve vydat omrknout...
Myslíš DEutschland? To už mám spíše blíž do RakouskaV_I_N_C_E_N_T píše:Jestli už budeš vážit cestu do východních Čech, zvaž rovnou možnost si výlet prodloužit o pár kilometrů dále do DE, kde najdeš stejné ba i lepší kousky, navíc levnější.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů