Potvrzuju, bylo to fajn ... sice jsem se do debat (převážně o Mondeích) moc nezapojil, ale alespoň jsem poznal pár tváří lidí co patří k nickům zde na fóru.
Každopádně, stejně jako Mouse mam zájem o lepší péči o lak, takže se chystám na studium příslušného vlákna. Díky za postrčení pánové
Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
Tak super, že jsi dorazil v pořádku Dejve, tak si dej dalšího Redbulla a hurá na sedačky
Bylo to fajn poznat další lidi jako Madmana, Judžina a pak toho bezdíka v zelený mikině, co ode mne vysomroval celou krabičku cigaret za to, že nás s ním může Mouse vyfotit. Ale byl v pohodě, ani moc nesmrděl
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS
Protože ví prd starý kotlářky, tam se musí vyndat ten kastlíček a je tam díra jak vrata. A do ní patří ten vymezovací rámeček. Zřejmě když na vysoký vrakovištnický probírali rámečky na vypínače, tak akorát chyběl
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS